Bulundu YEKMC Network - Rehber Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YEKMC

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Aşağıda verilen formu cevaplayarak rehber alımlarına başvuru yapabilirsiniz.

Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Oyun içi isminiz:
Discord adresiniz:
Mikrofonunuz var mı:
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:
Sunucuda yetkiniz var mı:
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz:
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz:
Yetkili ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz:

Son düzenleme:
Adınız:Cem
Soyadınız: Buksur
Yaşınız: 16
Oyun içi isminiz: CemoPlays
Discord adresiniz: CemBuksur #2890
Mikrofonunuz var mı: Var
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 1 gün
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz: şuanlık güzel
Sunucuda yetkiniz var mı: yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: LuckyMC , UniversiteliPvP , ForcePvP , BrotherPvP , VespantinoMC modluk yaptım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz: Sunucuyu beğendim ve burada yetkili olup gelişmesine katkı sağlamak isterim
Yetkili ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz: Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir: tecrübem ve işime olan bağlılığım
Hiç ban yediniz mi: Hayır
Hiç mute yediniz mi:Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır: Sakin, samimi ve saygılı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Şuanlık bir şey yok sunucu iyi bence
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Şuanlık bir şey yok

Adınız: ilhan
Soyadınız: kilicaslan
Yaşınız: 18
Oyun içi isminiz: IBerlinI
Discord adresiniz: IBerlinI#5476
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 7
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 1 Gun
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz: Iyi sakin ve samimi bir ortam
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Provanas, Burak Oyunda nin eski serveri, ve bircok buyuk server
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz: Gelistirmek icin
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir: Liderlik vasfim, diger oyuncular ile kolay kaynasirim.
Hiç ban yediniz mi: hayir
Hiç mute yediniz mi: hayir
Oyunculara davranışınız nasıldır: Kendime nasil davraniyorsam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Son Derece
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yeni PVP alanlari
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Suan kafamda birsey yok ilerleyen zamanda dusunecegim

Adınız: ilhan
Soyadınız: kilicaslan
Yaşınız: 18
Oyun içi isminiz: IBerlinI
Discord adresiniz: IBerlinI#5476
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 7
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 1 Gun
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz: Iyi sakin ve samimi bir ortam
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Provanas, Burak Oyunda nin eski serveri, ve bircok buyuk server
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz: Gelistirmek icin
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir: Liderlik vasfim, diger oyuncular ile kolay kaynasirim.
Hiç ban yediniz mi: hayir
Hiç mute yediniz mi: hayir
Oyunculara davranışınız nasıldır: Kendime nasil davraniyorsam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Son Derece
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yeni PVP alanlari
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Suan kafamda birsey yok ilerleyen zamanda dusunecegim
7 yıl önce minecraft yoktu hepiniz aynı yalanları uydurun :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Adınız: Eren
Soyadınız: Başocak
Oyun içi isminiz: ErenReyz
Discord adresiniz: Eren#5125
Mikrofonunuz var mı: Evet Var
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 5 yıl felan

Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Geçen hafta gelmiştim güzeldi baya pvp attık hatta ama bakıyorum son zamanlarda kapalı giremedim.

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz: güzel sunucu cok iyi sardı gecen pvp attık

Sunucuda yetkiniz var mı: İstemiştim geldiğmi zaman bayada durmustum ama alım yok demiştiniz

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Paralı pluginerlik yaparım bazen bedava yaparım çok yetkili olmuşumdur çouğ sunucuda şuanda bedava bir

sunucuda pluginer olarak calısıyorum ama burda mdo olarak çalışacam yani buraya tabi daha cok girecem.

Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz: Pvp serverlerinden hoslanırım ve gercekten güzel bir pvp serveri sade ve güzel

Yetkili ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz: Tabi düşünüyorum komut bilgim çok iyidir

Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir: Asla ayrımcılık yapmam boş kavga tartışma çıkarmam herkeze nasıl davranıyorsam diğerinede öyle
davranırım

Hiç mute yediniz mi: Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır: Oyuncularla iyi iletişim kurmayı onlara yardım etmeyi çok severim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet tabi her zaman.

Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 7/24 pc de aktifim günde en az 5 6 saat girebilirim geceleride girerim gece oynayanlara yardım ederim küfür edenleri mutelerim yardımcı olmuş olurm hile oranı azalır hep oyuncuları izler kontrol ederim çok isterseniz plugin ve skript yapabilirim. ama çok farklı özellikler ekleyemem cünkü paralı calısıyorum ve yeni bir pl paketi üstünde calısıyorum.

Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Boş boş kavga eden insanları yollamak boş boş chatte tartışma cıkarann insanları yollamak isterim hileleri azaltırım küfür oranını azaltırım.

7 yıl önce minecraft yoktu hepiniz aynı yalanları uydurun :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Adınız: Eren
Soyadınız: Başocak
Oyun içi isminiz: ErenReyz
Discord adresiniz: Eren#5125
Mikrofonunuz var mı: Evet Var
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 5 yıl felan

Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Geçen hafta gelmiştim güzeldi baya pvp attık hatta ama bakıyorum son zamanlarda kapalı giremedim.

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz: güzel sunucu cok iyi sardı gecen pvp attık

Sunucuda yetkiniz var mı: İstemiştim geldiğmi zaman bayada durmustum ama alım yok demiştiniz

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Paralı pluginerlik yaparım bazen bedava yaparım çok yetkili olmuşumdur çouğ sunucuda şuanda bedava bir

sunucuda pluginer olarak calısıyorum ama burda mdo olarak çalışacam yani buraya tabi daha cok girecem.

Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz: Pvp serverlerinden hoslanırım ve gercekten güzel bir pvp serveri sade ve güzel

Yetkili ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz: Tabi düşünüyorum komut bilgim çok iyidir

Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir: Asla ayrımcılık yapmam boş kavga tartışma çıkarmam herkeze nasıl davranıyorsam diğerinede öyle
davranırım

Hiç mute yediniz mi: Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır: Oyuncularla iyi iletişim kurmayı onlara yardım etmeyi çok severim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet tabi her zaman.

Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 7/24 pc de aktifim günde en az 5 6 saat girebilirim geceleride girerim gece oynayanlara yardım ederim küfür edenleri mutelerim yardımcı olmuş olurm hile oranı azalır hep oyuncuları izler kontrol ederim çok isterseniz plugin ve skript yapabilirim. ama çok farklı özellikler ekleyemem cünkü paralı calısıyorum ve yeni bir pl paketi üstünde calısıyorum.

Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Boş boş kavga eden insanları yollamak boş boş chatte tartışma cıkarann insanları yollamak isterim hileleri azaltırım küfür oranını azaltırım.
Mojang 2009 yilinda kuruldu minecraft in ilk tam surumunu 2011 de yayinladi azicik bilgin olsaydi bilirdin. bu kafayla mod olmani tavsiye etmiyorum Dostum '':/'':D

Mojang 2009 yilinda kuruldu minecraft in ilk tam surumunu 2011 de yayinladi azicik bilgin olsaydi bilirdin. bu kafayla mod olmani tavsiye etmiyorum Dostum '':/'':D
Minecraftın 2011 yılında cıktıgını biliyordum ben öyle öğrendim 2009 yılında offline olarak cıktıgını bilmiyordum bu kafayla mod olmanı tavsiye etmem diyorsun cok güldüm :D hangi kafayla acaba sorabilirmiyim?
Ben öyle biliyordum kusura bakma sende öyle yazınca aklıma yalan söylediğin geldi

Adınız:Faruk
Soyadınız:ÇAKAR
Yaşınız:13
Oyun içi isminiz:HomerMAX123
Discord adresiniz:farukcakarx#5519
Mikrofonunuz var mı:VAR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:6 YILDIR
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:1.5 SAAT YENİ GÖRDÜĞÜMDEN DOLAYI
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz:SUNUCU PVP KİTLESİNİ TEKRAR AYAĞA KALDIRIR AZ Bİ KISMI OLSADA :))
Sunucuda yetkiniz var mı:YOK
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz:FACTİON SERVERDE YETKİLİYDİM
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz:ÇÜNKÜ SUNUCU GAYET BASARILI BİR SUNUCU VE TAM BENİM TARZIMDA PVP OYUNCULARI VAR
Yetkili ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz:DÜŞÜNÜYORUM
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir:3 YILDIR PVPCİYİM VE BİLGLİYİM
Hiç ban yediniz mi:HAYIR
Hiç mute yediniz mi:EVET
Oyunculara davranışınız nasıldır:HOS BİR TAVIR
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:ANLASIRIM
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:1V1 SİSTEMİ VE BADLİON RANK
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:ŞUANLIK GAYET İYİ

Minecraftın 2011 yılında cıktıgını biliyordum ben öyle öğrendim 2009 yılında offline olarak cıktıgını bilmiyordum bu kafayla mod olmanı tavsiye etmem diyorsun cok güldüm :D hangi kafayla acaba sorabilirmiyim?
Ben öyle biliyordum kusura bakma sende öyle yazınca aklıma yalan söylediğin geldi
onemli degil farkina varman iyi olmus :D

Ben bir serverde yöneticilik yaptım gerisini skype de konuşsak

Skype ii3162ii
Discord Minelma discord tagim #1839

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl