Yazılımcı abilerim içeri girebilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok teşekkürler bana yardımı olucak ücretsiz(türkçe olursa iyi olur) bi kaynak varmı?
Bukkit kütüphanesi, Minecraft pluginlerinin(eklentilerinin) yazıldığı kütüphane. Java'da binlerce kütüphane mevcut. Sen eklenti kodlayacağın zaman Java'nın Bukkit kütüphanesinde eklenti kodluyorsun. Umarım bir gün başarılı bir eklenti geliştirici olursun. Sana başarılar dilerim.

14 Yaşında olduğumu belirttim ingilizce nasıl anlayabilirimki? :enteresan:
Hocam Bukkit'in kendisi global bir dilde yazıldığı için. Türkçe izlemeniz birşeyi fayda etmeyecek. Ayrıca, 14 yaşındakinin ortaokulu bitirdin diye hesaba giriyorum. Basit Terimleri öğrenmiş olmalısın.

Hocam Bukkit'in kendisi global bir dilde yazıldığı için. Türkçe izlemeniz birşeyi fayda etmeyecek. Ayrıca, 14 yaşındakinin ortaokulu bitirdin diye hesaba giriyorum. Basit Terimleri öğrenmiş olmalısın.
Karşıdaki insan bana anlatmazsa nasıl anlayacağım? Tabiki ingilizcem temek düzeyde var.

Karşıdaki insan bana anlatmazsa nasıl anlayacağım? Tabiki ingilizcem temek düzeyde var.
Temel düzeyde yeterli zaten. Çok birşey anlatmıyor adamın yazdığı kodlara bakarsan herşey olur zaten. Türkçe kaynaklarda ayrıntılı yok yakında yapmayı düşünüyorum.

Temel düzeyde ingilizcen var ise anlayabilirsin sana daha iyi bir Java öğrenme videosu atacağım.

Şuan spigottan bahsediyoruz.
Temel düzeyde yeterli zaten. Çok birşey anlatmıyor adamın yazdığı kodlara bakarsan herşey olur zaten. Türkçe kaynaklarda ayrıntılı yok yakında yapmayı düşünüyorum.
Tamamdır hocam. Sende yaparsan seninkinide izleriz bir yararı olur. ;)

Java bilmeden SpigotAPI işine yaramayacak bende öyle diyordum Java lazım oluyor cidden.
Java için türkçe kaynak var java tam olarak gerekiyormu? Eğer böyle birşey varsa javadan başlayabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl