Anı Yazılıma Girişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuvalsiz-Ressam

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
74

Discord:

TuvalsizRessam#2861

Sene 2015 falan o sıralarda liseye geçicem ya da lisedeyim hatırlamıyorum. Zamanımda wolfteam baya oynanıyor yani millet paldır küldür para falan yatırıyor. Bizim ts sunucusunda da millet vs ile hile yazmaya çalışıyor. O sırada ortaya bir yalan attım. Dedim Joygame kore ofisi hile yayınlamış. Bizimkiler kurcaladıkça eğleniyorum. En son ts nin ve klanın sahibi olan arkadaşla baya uzun bir sohbet ettik. Sohbet sonun da aklımda sadece bana bahsettiği C# olayı kalmıştı. o gün C# a başladım diyebilirim.

Tabii ardından bir sürü de bela geldi. Öncelikle evdekiler günün 24 saatinin 19 unu pc de harcadığımı görünce engel olmaya çalışmadılar değil. Bir de anlatamıyorsun da yani C# nedir yaptıkların neye yarar. Anlamıyorlar. O yüzden baya sıkıntı da çıktı. Neyse tüm bunların ardından zaman geçtikçe C# döndü Java'ya Java döndü Python'a Python'dan sonra mikroC üzerinde çalıştım. Ancak tüm bu süreçte öğrendiğim tek bir şey oldu. O da etraftakiler sizi ne kadar sıkarsa siz o kadar sarılıyorsunuz. Belki saçma bir olayla giriş yaptım ama nihayetinde iyi şeylerle karşılaştım.

Yazılımcılar buyurun bakalım başlama hikayenizi alalım.​

İyi güzel birşeyler başarmışsın da şu an ne yapıyorsun veya ne işine yarıyor?

İyi güzel birşeyler başarmışsın da şu an ne yapıyorsun veya ne işine yarıyor?
Şuan her dili farklı amaçla kullanıyorum. Python'ı reinforcemend machine learning için kullanıyorum. Hoşuma giden çalışmalar oluyor. C#'ı evdeki pc lerim için kullanıyorum. Normalde github falan kullanırdım ama eski kafalıyım. Hangi pc de çalışmak istiyorsam onu kontrol etmek için bir api sistemi. Api de yanlış oldu aslında yani o tarz bir şey işte. En son ana bilgisayardan github a yüklersem yüklüyorum. mikroC'yi PIC kontrolcüler için denemek istemiştim ama laboratuvarım olmadığı için teoride kaldı. Arduino da ha keza aynı şekilde. Java'yı da genelde güvenlikte kullanıyorum ama son zamanlarda bukkit-apiye yöneldim.

Hikayeniz ilginçmiş. Sizden esinlenmeyi düşünüyorum. Benim yazılım hikayem bugün itibariyle başladı :D

Yıllar önce ilk olarak opensource olarak paylaşılan küçük programları compile edip çalıştırmakla başladı. Sonra kendi kendime bir kere de kendim yapmayı deniyim dediğim an bağımlısı oldum, şuan 4. veya 5. yılım.

iyi forumlar dilerim

Sene 2015 falan o sıralarda liseye geçicem ya da lisedeyim hatırlamıyorum. Zamanımda wolfteam baya oynanıyor yani millet paldır küldür para falan yatırıyor. Bizim ts sunucusunda da millet vs ile hile yazmaya çalışıyor. O sırada ortaya bir yalan attım. Dedim Joygame kore ofisi hile yayınlamış. Bizimkiler kurcaladıkça eğleniyorum. En son ts nin ve klanın sahibi olan arkadaşla baya uzun bir sohbet ettik. Sohbet sonun da aklımda sadece bana bahsettiği C# olayı kalmıştı. o gün C# a başladım diyebilirim.

Tabii ardından bir sürü de bela geldi. Öncelikle evdekiler günün 24 saatinin 19 unu pc de harcadığımı görünce engel olmaya çalışmadılar değil. Bir de anlatamıyorsun da yani C# nedir yaptıkların neye yarar. Anlamıyorlar. O yüzden baya sıkıntı da çıktı. Neyse tüm bunların ardından zaman geçtikçe C# döndü Java'ya Java döndü Python'a Python'dan sonra mikroC üzerinde çalıştım. Ancak tüm bu süreçte öğrendiğim tek bir şey oldu. O da etraftakiler sizi ne kadar sıkarsa siz o kadar sarılıyorsunuz. Belki saçma bir olayla giriş yaptım ama nihayetinde iyi şeylerle karşılaştım.

Yazılımcılar buyurun bakalım başlama hikayenizi alalım.​

Büyük işler başarmışsın tebrik ederim. Neler kodluyorsunuz java ile

Bu bilgilerle güzel şeyler yapabileceğinize eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl