Yazılım ile uğraşan freelancer'lar için özel profil sistemi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Felox

PandaDevs > Tasarım & Eklenti Paketi <
Elmaslar
270
Minecraft
Felox
Site adredi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Site Adı: Devs Bio
Açıklama: Web sitemizi daha çok freelancer çalışan yazılımcılar kullanmaktadır. Sitemize kayıt olarakkendi profilinizioluşturabiliyor, profilinize bilgilerinizi girerek insanların ve müşterilerinizin sizi daha iyi tanımasına yardımcı olabiliyorsunuz.

Avarius.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Aşırı gereksiz bulduğum bir proje, adımı soyadımı yeteneğimi yazdım da ne oldu? Müşteri gelip css biliyor musun demiyor css bildiğini bildiği için geliyor, bunun için de ya google'da aşırı yüksek sıralamanız olacak ki müşteriler sizin aracılığınız ile bana ulaşsın, ya da özellik sayısını arttıracaksınız ki geliştiriciler sizi ihtiyaçları olmasa bile sırf hava için tercih etsinler. Tasarım fevkalade değil, e özellikler de yeterli değil, belli bir sıralama da yok, dolayısıyla bu sistem için bir gerek yok.

Aşırı gereksiz bulduğum bir proje, adımı soyadımı yeteneğimi yazdım da ne oldu? Müşteri gelip css biliyor musun demiyor css bildiğini bildiği için geliyor, bunun için de ya google'da aşırı yüksek sıralamanız olacak ki müşteriler sizin aracılığınız ile bana ulaşsın, ya da özellik sayısını arttıracaksınız ki geliştiriciler sizi ihtiyaçları olmasa bile sırf hava için tercih etsinler. Tasarım fevkalade değil, e özellikler de yeterli değil, belli bir sıralama da yok, dolayısıyla bu sistem için bir gerek yok.
Google'da hiçbir site 3 günde 1. sayfaya çıkamaz :)

Haklısın fakat bi yerden başlamak lazım değil mi? ADAMLARIN HEVESİNİ KIRMA LAN!

Sıralama sistemi profilin görüntülenmesi ile alakalı , sağ üstte profilde yazar. Övgü sistemi de gelecek ona göre bir sıralama da düşünüyoruz. 1 haftalık bir proje ve domain alınalı 3-4 gün oldu google yeni domainleri pek sevmez, 1-2 ayda anca googlede üst sıralara çıkmaya başlarız. Bizde sitenin etkileşimi artması için sizlerden yardım istiyoruz. Bu kadar yani daha yeni bir proje gelişecek illaki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl