Freppex#6196
Teşekkürler.Skriptin mükemmelliğini tarif edecek bir kelime bulamıyorum o denli harika
Mert#4420
Freppex#6196
Teşekkürler, geliştiriyorum kendimi. Oyuncuya nasıl mesaj gönderilir onu öğreniyorum şuan.Cidden çok zor bir skript dostum. Bunu yapmak bile üf üf en az bir iki ay sürebilir. Başarılar umarım böyle devam etmezsin, dahada kendini geliştirirsin.
Freppex#6196
Teşekkürler, Hypixel biraz daha iyi skriptler yapıyor ama bir gün geçeceğim.Gerçekten başarılı bir sikiript olmuş. Böyle devam edersen Türkiye'yi temsil eder ve Hypixel'e kafa tutabilirsin. Ben bayağı zorlu buldum başarılarının devamını seveyim.
Freppex#6196
Teşekkürler, benden örnek alsınlar forumda olmayan konuları açsınlar. Yaratıcı olsalar biraz benim gibi.developer ler skripterler ve javacı kardeşlerim örnek alıp utansınlar. adam 2 satır daha yazsa aya cıkar.
Sen hiç yeni başlayan birisini görmedin mi? Yorumun için teşekkürler.Bak gerçekten hakaret vb. olarak algılama fakat bunu neden paylaşma gereği duydun, neden insanlar Merhaba Dünya yazdırmak istesin ki?
Mert#4420
adam'ın A'sı büyük olacak yalnız.developer ler skripterler ve javacı kardeşlerim örnek alıp utansınlar. adam 2 satır daha yazsa aya cıkar.
çok özür diliyorum ADAM olcaktı.adam'ın A'sı büyük olacak yalnız.
Konsol.Artz#5992
Freppex#6196
Teşekkürler. Püh, bir daha ki sefere öyle yaparım.bayağı güzel ama buna sa yazınca selamın alyküm as yazınca aleykum selam falan ekle bee öyle ıkı satırla olmuyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!