Yazı Yazdırma Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Freppex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.637

Freppex

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2

Discord:

Freppex#6196

Merhabalar, MC-TR Üyeleri;

Bazılarının belki işine yarar. Yakında daha iyileriyle görüşmek üzere.

Kod:
command /merhaba:
    trigger:
        send "Merhaba, Dünya!" to console

Skriptin mükemmelliğini tarif edecek bir kelime bulamıyorum o denli harika

Cidden çok zor bir skript dostum. Bunu yapmak bile üf üf en az bir iki ay sürebilir. Başarılar umarım böyle devam etmezsin, dahada kendini geliştirirsin.

Gerçekten başarılı bir sikiript olmuş. Böyle devam edersen Türkiye'yi temsil eder ve Hypixel'e kafa tutabilirsin. Ben bayağı zorlu buldum başarılarının devamını seveyim.

Cidden çok zor bir skript dostum. Bunu yapmak bile üf üf en az bir iki ay sürebilir. Başarılar umarım böyle devam etmezsin, dahada kendini geliştirirsin.
Teşekkürler, geliştiriyorum kendimi. Oyuncuya nasıl mesaj gönderilir onu öğreniyorum şuan.

developer ler skripterler ve javacı kardeşlerim örnek alıp utansınlar. adam 2 satır daha yazsa aya cıkar.

Gerçekten başarılı bir sikiript olmuş. Böyle devam edersen Türkiye'yi temsil eder ve Hypixel'e kafa tutabilirsin. Ben bayağı zorlu buldum başarılarının devamını seveyim.
Teşekkürler, Hypixel biraz daha iyi skriptler yapıyor ama bir gün geçeceğim.

Bak gerçekten hakaret vb. olarak algılama fakat bunu neden paylaşma gereği duydun, neden insanlar Merhaba Dünya yazdırmak istesin ki?

developer ler skripterler ve javacı kardeşlerim örnek alıp utansınlar. adam 2 satır daha yazsa aya cıkar.
Teşekkürler, benden örnek alsınlar forumda olmayan konuları açsınlar. Yaratıcı olsalar biraz benim gibi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bak gerçekten hakaret vb. olarak algılama fakat bunu neden paylaşma gereği duydun, neden insanlar Merhaba Dünya yazdırmak istesin ki?
Sen hiç yeni başlayan birisini görmedin mi? Yorumun için teşekkürler.

bayağı güzel ama buna sa yazınca selamın alyküm as yazınca aleykum selam falan ekle bee öyle ıkı satırla olmuyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl