Çözüldü Yazı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tydeus313131

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Tydeus

Discord:

Tydeus

2018-08-20_00.19.11.png

Essentials'dan Kaynaklı
Essentials Messages Dosyasını İyice Kontrol Et
BAŞARILAR

Sunucuyu başlatırken ki bölümde spigot.yml dosyasından değiştirebilirsin yada Essentialsı winrar ile açarak değiştirebilirsin.

Essentials.jar dosyasını sağ tıklayarak Winrar ile aç, içerisindeki messages.yml dosyasını aç ve CTRL+H tuşuna bas.
İlk satıra BATIHOST, 2. satıra da sunucunun ismini yaz ve tamam butonuna bas. CTRL+S ile dosyayı kaydettikten sonra sunucuyu aç.
Ayrıca bütün pluginlerin klasörlerindeki config dosyalarına bak ve BATIHOST yazan yerleri kendi sunucu ismine çevir.
Başarılar diliyorum ^^

Bu konu işinize yarayacaktır.

Essentials.jar dosyasını sağ tıklayarak Winrar ile aç, içerisindeki messages.yml dosyasını aç ve CTRL+H tuşuna bas.
İlk satıra BATIHOST, 2. satıra da sunucunun ismini yaz ve tamam butonuna bas. CTRL+S ile dosyayı kaydettikten sonra sunucuyu aç.
Ayrıca bütün pluginlerin klasörlerindeki config dosyalarına bak ve BATIHOST yazan yerleri kendi sunucu ismine çevir.
Başarılar diliyorum ^^
Bende essentials.jar yok bende [EssentialsXProtect-2.15.0.3.jar,EssentialsXSpawn-2.15.0.3.jar,EssentialsXChat-2.15.0.3.jar,EssentialsXGeoIP-2.15.0.3.jar,EssentialsGroupManager.jar,EssentialsX-2.15.0.3] bunlar var essentialsx açtigimdada messages.pt fln filn yaziyor messages olan her seyin içine baktım yoktu

Bende essentials.jar yok bende [EssentialsXProtect-2.15.0.3.jar,EssentialsXSpawn-2.15.0.3.jar,EssentialsXChat-2.15.0.3.jar,EssentialsXGeoIP-2.15.0.3.jar,EssentialsGroupManager.jar,EssentialsX-2.15.0.3] bunlar var essentialsx açtigimdada messages.pt fln filn yaziyor messages olan her seyin içine baktım yoktu
EssentialsX'in "jar" dosyasına sağ tıklayıp "birlikte aç>winrar" de ve içinde messages_en olması lazım onu açıp düzenleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl