Çözüldü Yazdıklarım chatte iki defa gidiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wibonsue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 332
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wibonsue

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
wibonsue

Discord:

wibonsue#8862

Arkadaşlar merhaba chatte yazdıklarım iki defa gidiyor ss bıraktım. Luckperms Chat pluginini yüklediğim zaman bu sorun ile karşılaştım ayrıca
çözmek için farklı farklı pluginlerimi sildim ve hangisinden kaynaklı olduğunu buldum.
CMI plugini ve Luckperms Chat plugini bu ikisinden birini bile silmem sorunu çözüyor fakat CMI pluginini kesinlikle silemem serverimin temelini oluşturuyor
eğer config dosyasından düzeltmesini bilen varsa yardımcı olabilir mi. (1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum bana en kötü luckperms chat plugin alternatifi de önerebilir misiniz?)

Ekli dosyalar

• 2022-12-21_00.44.34.png
    2022-12-21_00.44.34.png
    579,2 KB · Görüntüleme: 122
  • 2022-12-21_00.44.37.png
    2022-12-21_00.44.37.png
    548,5 KB · Görüntüleme: 119
Arkadaşlar konu kilit çözümü şu şekilde buldum:
Luckperms Chat jar dosyasına sağ tıklayın winrar ile aç diyin içerisinde config dosyasını açın
chat-format: "{prefix}{name}&r : {message}" sizde bu şekilde olacaktır onu şu şekilde yapın
chat-format: "{prefix}{name}&r : "
ardından winrardan çıkarken karşınıza kaydedilsin mi diye uyarı gelecek kaydedin
Aynı işlemleri Luckperms Chat klasörünün içindeki config dosyasına da yapın
ÖNEMLİ NOT: Sadece klasörün içindeki configden yaparsanız çözülmüyor .jar dosyasının içindeki configden de yapmanız gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl