Yayınlayacağım eklenti için önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeFearless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 992
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

LeFearless

Ziyaretçi
Yakın bir zamanda çok güzel bir sohbet yardımcısı eklentisi yayınlayacağım içinde sohbet silme kapatma açma gibi özellikler olacak. Bu eklentiye sizce neler eklemeliyim?

Yakın bir zamanda çok güzel bir sohbet yardımcısı eklentisi yayınlayacağım içinde sohbet silme kapatma açma gibi özellikler olacak. Bu eklentiye sizce neler eklemeliyim?
Kesinlikle sembol desteği eklenmeli yani skript'le kolayca animasyon, çizgiler, semboller eklenebiliyorken bazı eklentiler desteklemiyor.

Yasaklı kelimeler ve spam için süre ekleyebilirsin. Ek olarak uyarı sistemi getirip yasaklı kelimeleri yazan kişilere ayarlanabilir bir şekilde otomatik uyarı verilebilir ve x bir miktar uyarıya gelincede ceza sistemi olabilir.

Sohbette şüpheli konuşmalar olduğunda susturulma oylama vs. yapılabilir. (Böylelikle yetkili yokken de müdahale edilir.)

Öyle bir şey eklemeyeceğim çünkü yukarıda ki kişiyle aynı fikirdeyim.

Eklentinin çıkış tarihi Aralıktan 2021 Ocağa alındı.

Otomatik moderasyon eklenebilir, ama gelişmiş olması şartıyla, heryere paylaşılan değil geliştiği ve gelişeceği belli olan bir skript olacağını düşünüyorum başarıları dostum.

Otomatik moderasyon eklenebilir, ama gelişmiş olması şartıyla, heryere paylaşılan değil geliştiği ve gelişeceği belli olan bir skript olacağını düşünüyorum başarıları dostum.
Skript değil eklenti fakat eklenti projesine son verdim maalesef farklı projelerden dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl