- Elmaslar
- 69
- Minecraft
- Crayenn
Discord:
crayenn
crayenn
takendisiyim
MiracBT harici arıyoruz kral.Hatırladığım kadarıyla MiraçBT ve Rullos boş yapmadan harbici tanıtan kişilerdi göz atabilirsiniz
Konu üzerinde kendi detaylı araştırmalarınız forumdan gelecek cevaplara göre daha hızlı ve daha sağlıklı olacaktır.
xreckt
Discorddan ekledim dönüş bekliyorum.Minecraft sunucum için yayın yaptırmayı düşünüyorum sizce en iyi seçeneğim ne olur ? Sadece yayıncı değil shorts veya uzun video yapan kişilerde olabilir.
Daha önce gördüğüm olaylara dayanarak 50k civarı abonesi olan kişilere çok bulaşmayın referansları yoksa parayı alıp bekletiyorlar videoyu da çekmiyorlar
olay getiri degil ki parayı alalım videoyu cekmeyelimValla şuan ben 270 abone olarak ortalama 2 saatlik yayında 1500 2000 görüntülenme alıyorum toplamda ve +50 online gördürüyorum bu halimle. Benim üst düzeyimdeki kişiler benden raha fazla getirisi olmazsa zaten bu işi bıraksınlar.
O yemez ya biraz, zor yani. Bilinmedik bir adam ile iş yapmam ben.olay getiri degil ki parayı alalım videoyu cekmeyelim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!