Mert#4420
on bed enter:
heal player
Bu skript nasıl bir şey arkadaş ingilizce konuşuyorsun plugin oluyorKod:on bed enter: heal player
Deneyeceğim yarın, teşekkürlerKod:on bed enter: heal player
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
Bu skript nasıl bir şey arkadaş ingilizce konuşuyorsun plugin oluyor
Sana iş güç lazım hocam :D neyse sağ olasınSkript zaten yukarıda atılmış fakat ufak bir önerim olacak; sadece canı dolmasın açlığı da gitsin. Böylece ufak bir zorluk eklenmiş olur, gerçek hayatı veya Don't Starve gibi oyunları örnek alırsak uyuyunca vücüdunuz yenileme yapar fakat besin ihtiyacınız artar. Ha tabii ki sizin istediğiniz direk yatağa girince canının dolması, o da biraz saçma bana kalırsa uyuduktan sonra artması daha mantıklı olur.
İlk olarak 2011'de Skript adı ile Njol tarafından bulundu ve Bukkit platformu için geliştirildi, günümüzde Bensku ve diğer katkı sağlayanlar (contributors) tarafından geliştiriliyor. Sorunlarından en büyükleri sadece Bukkit üzerinde çalışması (komut satırından veya Sponge, Forge gibi platformlarda kullanılamıyor) ve parserının yavaş olması.
Scripting language'den geliyor, tam olarak bir JAR dosyası veya plugin oluşturmuyor sadece bir .sk dosyasından okuduğu ingilizce kalıpları (pattern/syntax) parseleyip (okuyup) interpret ediyor, yani yürütüyor. Domain specific scripting language'de denebilir fakat onun daha basiti, class package gibi kavramlar yerine tek dosya ve effectler expressionlar vesaire var.
Soru sormadığını sadece şaşırdığını biliyorum sadece biraz bir şeyler anlatmak istedim. :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!