Bulundu yatırım plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmaslar
51
Minecraft
Minecraft

Discord:

yıldırım#1337

Enderoyuncu gibi birçok suncularda gördüğümüz belirlenen wgnin üzerine girdiğinde bir mesaj atmasıyla beraber yatırım alanına girmiş olunuyor. Bu alan içerisinde olanlar /yatırım komutunu kullanabilirler ve menülerde belirlenmiş yatırımları satın alabilirler. Satın aldıkları yatırımlar onlara alan da ne kadar vakit geçirmelerini gösterir. Vakiti doldurduğumuzda bize satın aldığımız yatırımın 2 katını gönderecek.

Anlattığım tarz da ücretsiz bir plugin var mı?

Son düzenleme:
Dostum bana eklentinin ücretli halinden haberdar olduğunu veya ücretsiz istediğini söylemedin. Buyur bu işini görebilir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ayrıyeten işimi görebileceğini düşündüğün eklenti gerçekten işime yaramaz. Anlattığım ile hiçbir alakası yok. Daha farklı modülleri varsa atar mısın?

Hocam configi ona göre değişirsiniz. Örnek investment diye bir şey diyor o yazıyı yatırım ücreti yaparsınız. Altta da reward yani hediye diyor onu da çalışma süresi falan yaparsınız. Yani yatırım plugini gibi kullanmaya çalışırsınız. (Ücretsiz halini bilmiyorum.)

Hocam configi ona göre değişirsiniz. Örnek investment diye bir şey diyor o yazıyı yatırım ücreti yaparsınız. Altta da reward yani hediye diyor onu da çalışma süresi falan yaparsınız. Yani yatırım plugini gibi kullanmaya çalışırsınız. (Ücretsiz halini bilmiyorum.)
Hayır, anlatmak istediğim şey o değil. Bana lazım olan şey, seçili bölge üzerine girdiğinde yatırım yapabilmek. Bu eklenti de bölge üzerine yatırım yapmaya kalmadan sadece afk durarak kazanıyorsun. WG'li bulabilsem iyi olucak aslında.

Hayır, anlatmak istediğim şey o değil. Bana lazım olan şey, seçili bölge üzerine girdiğinde yatırım yapabilmek. Bu eklenti de bölge üzerine yatırım yapmaya kalmadan sadece afk durarak kazanıyorsun. WG'li bulabilsem iyi olucak aslında.
Bu sadece investment eklentisinde bulunuyor.

Script ile yapılabilir gibi ama yapabilecek biri bulmak lazım
Yanlış anlamayın ama skript ile üçretsiz yapabilecek kişi nerdeyse çok az (bugsuzları) yukardaki arkadaşın dediği gibi İnvestment eklentisinde istediğiniz şey mevcut

Ayrıyeten işimi görebileceğini düşündüğün eklenti gerçekten işime yaramaz. Anlattığım ile hiçbir alakası yok. Daha farklı modülleri varsa atar mısın?
Adam sana yardımcı olmak istiyor gidip kendin yap kendin bul? İstediğin olmayabilir para yatıracaksın ki para kazanıcaksın bedavadan olmaz bu işler

Adam sana yardımcı olmak istiyor gidip kendin yap kendin bul? İstediğin olmayabilir para yatıracaksın ki para kazanıcaksın bedavadan olmaz bu işler
Adamın bana işimi görebilmesi için sunduğu eklentinin anlattığım ile hiç bir ilişiği yada benzerliği yok. "Para yatıracaksın, para kazanacaksın" şeklinde bir argüman kullanarak biraz geri insan olduğunu belli etmişsin. Sanki bu piyasada tüm eklentiler paralı, bedavadan piyasadan ayrı eklenti bulunmuyor gibisinden bir anlamla konuşuyorsun. Biraz sinirli çıkış yapıyorsun, yapıyorsan bir dahakine bence mantığını kullanmalısın.

Adamın bana işimi görebilmesi için sunduğu eklentinin anlattığım ile hiç bir ilişiği yada benzerliği yok. "Para yatıracaksın, para kazanacaksın" şeklinde bir argüman kullanarak biraz geri insan olduğunu belli etmişsin. Sanki bu piyasada tüm eklentiler paralı, bedavadan piyasadan ayrı eklenti bulunmuyor gibisinden bir anlamla konuşuyorsun. Biraz sinirli çıkış yapıyorsun, yapıyorsan bir dahakine bence mantığını kullanmalısın.
Azcık araştırsan zaten bulursun arama motorları neden var sanıyorsun? ve ya da o adam nerden biliyor araştırarak biliyor değil mi? 5 dakika araştırsan her kelime ile aradığını bulursun zaten eğer bulamadıysanda gidip skript & plugin yazmayı öğrenebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl