Yasaklı Kelimlerin Yetkiliye Gitmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT T..

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selamun Aleyküm Arkdaşlar Ben Bir Skript İstiyorum
Örnek:
oyuncu server,nitrado,batihost,rabisu,axitr.com,serverminer,server gibi kelimeleri yasaklamak istiyorum bide bi oyuncu bu yasaklı kelimeyi söyleyince açık olan op a gitmesini istiyorum

&8[&cSunucu&8] &aplayer &7Adlı Oyuncu Yasaklı Kelime Söyledi:&ayasaklıkelime

şimdiden Teşekkürler.

Kod:
on chat:
    if message is "mesaj" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2":
        loop all players:
            if loop-player have the permission "sk.yetkili":
                send " &4YKRAPOR &6> &2%player% &cyasaklı kelime kullandı. &8(&e%message%&8)" to loop-player
Bunu deneyiniz.

Kod:
on chat:
    if message is "mesaj" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2" or "mesaj2":
        loop all players:
                send " &4YKRAPOR &6> &2%player% &cyasaklı kelime kullandı. &8(&e%message%&8)" to loop-player
Bunu deneyiniz.

Çok Teşeküür Ederim Fakat Adamlar Yazabiliyorlar Chata Sadece Rapor Veriyor Yazmalarınıda Engelliyebilirmiyiz ?

Çok Teşeküür Ederim Fakat Adamlar Yazabiliyorlar Chata Sadece Rapor Veriyor Yazmalarınıda Engelliyebilirmiyiz ?
Kod:
on chat:
        cancel event
        send " &7> &cYasaklı kelime kullandın."
        loop all players:
Buyrun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl