Yaşadığınız yerden memnun musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XeusEuriaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 618

XeusEuriaL

Dream Team-RE
Elmaslar
220
Minecraft
XeusEuriaL

Discord:

XeusEuriaL#4853

Merhaba MC-TR.
Şahsen ben yaşadığım yerden memnun değilim. Sizin de yaşadığınız yer hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum.

yaşadığım yerden gayet memnunum öğrenci şehri zorluk çekmiyorum

Marmaris de yaşıyorum Marmaris de eğer turist değilseniz ve sizi tanıyan esnaflar varsa tam yaşanılacak yer maddi anlamda harcamalar minimumda. Bide deniz var ormanlık var ne ararsanız var doğa anlamında. Tek sıkıntısı hala mobil verinin bile çekmediği köyleri var internet zaten max 24mbit(bazı yerlerde bazıyerlerde 35i buluyor) bazı yerlerde 8mbit zor görülüyor alt yapı sorunu var. Ama bana göre +ları -lerinde daha baskın o yüzden ben yaşadığım yerden memnunum.

@ShortPallMall ile aynı şehirde yaşıyoruz ama hiç karşı karşıya gelemedik. Ben de memnunum.

İzmir'de yaşıyorum. Denizin elinin altında olmasının rahatlığı paha biçilemez, insana ayrı bir özgürlük katıyor.
Ayrıca ailemin olduğu her yer bana memnun ve güzel gelir.

Fakat keşke başka bir ülkede doğsaymışım, en azından kalitesiz eğitim, maddi sıkıntılar, kadınlara şiddet gibi olaylar çok daha az olurdu.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl