Yaşadığınız her anın kıymetini bilin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kimsesiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.063

Kimsesiz

"Hiç" Olmak "Herkes" olmaktan daha onurlu!
Elmaslar
80
Hepinize selam olsun arkadaşlar bugün size başımdan geçen bir olayı
anlatıcam. Umarım size birşeyler katabilirim.

Arkadaşlar klasik ailemle akşam yemeği yiyoruz biraz yedikten sonra
Pilavdan 1kaşık aldım hıçkırık tuttu bir anda yutarken hıçkırdım pilavın hepsi boğazıma kaçtı ilk başta ailem anlamadı

Fakat nefes alamıyordum almaya çalıştığımda yüksek bir sesle boğulma belirtileri gelmeye başladı ailem kardeşlerim çok fazla telaşlandı
biraz annemle kavga etmiştim Bütün gücümle Kusmaya çalıştım nafile hiç bir şekilde hareket ettiremiyordum babam annem su verdi sırtıma vurdu

Çıkmıyordu kardeşlerimin ağladıklarını gördüm bütün hayatım gözümün önünden o kadar hızlı geçtiki ettiğim küfürler yaptığım hatalar haklar hepsi aklıma geldi pişmandım Öleceğimi anladım ne kadar zorlasamda çıkmıyordu o anda yere düşmüşüm zaten ondan sonrasını hatırlamıyorum

Hastanede doktor ağzıma serum gibi birşey taktığında ayıktım yaklaşık 20dk gibi bir süre uyur halde kalmışım. Kalktığımda sol kolum hareket etmiyordu. Doktor sol omzumun felç olduğunu söyledi. Üzülmedim annemgile koşup annemden özür diledim babama sarıldım

Eve gittik eve gidince annemgil ağladı
Felçliği öğrenince fakat yaşadığım için mutluyum

Bunu size neden yazdım bilmiyorum ama yaşadığınız her an için şükredin arkadaşlar umarım size katkı sağlarım.

Hoşça kalın arkadaşlar

Gerçekten üzüldüm :( Kaderin buymuş deyip tüm vücudunun felç kalmamasına, Allah'ın bize verdiği nimetlerin farkına daha çok varıp şükretmelisin. Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda iyileşirsin <3

Gerçekten üzüldüm :( Kaderin buymuş deyip tüm vücudunun felç kalmamasına, Allah'ın bize verdiği nimetlerin farkına daha çok varıp şükretmelisin. Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda iyileşirsin <3
Allah razı olsun umarım iyileşirim.

Bazen sana sıradan gelen ama kötü olan şeyler fazlalaşınca böyle oluyor ders aldıysan ne mutlu sana.

O hayat şeridi sana yaşadığını hatırlatan şey, daha ölmeden bu kadar sorgu çekiyorsun ölünce ne yapacağını sen düşün. Sen, bunu okuyan...

Sol kolun geçici felçmi yoksa kalıcımı, umarım geçicidir ve yakın bir zamanda iyi olursun.
Sana kabus gibi olan şeylerden ders alman onları irdeleyip bir sonuç çıkarman senin için gayet güzel birşey.
Hayatta başarılar dilerim dostum.

Sol kolun geçici felçmi yoksa kalıcımı, umarım geçicidir ve yakın bir zamanda iyi olursun.
Sana kabus gibi olan şeylerden ders alman onları irdeleyip bir sonuç çıkarman senin için gayet güzel birşey.
Hayatta başarılar dilerim dostum.
Bugün herhangi bişeyler söylemediler ama sanırım kalıcı sol bacağımı hareket ettirirken dahi zorlanıyorum ama yarın gidiceğiz yarın haber veririm
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

O hayat şeridi sana yaşadığını hatırlatan şey, daha ölmeden bu kadar sorgu çekiyorsun ölünce ne yapacağını sen düşün. Sen, bunu okuyan...
Hayat gerçekten 1 nefes ya Allah herkese kolay ölümler versin

Haklısın hayatın değerini bilmek lazım! bende Astım bronşit ve sinir hastasıyım ayrıyetten, 2 ayda bir kanımı ölçüyor her seferinde bu nasıl değerler diyip tekrarlıyorlar.
Ve 1 haftadır günde 9 hap içiyorum. Fakat sol kolunun felç olması... İşte bu bana fazla gelir. Geçmiş olsun

Lütfen adını değiştir sen Kimsesiz değilsin, yanında ailen, kardeşlerin, ben ve tüm Mc-Tr ailesi var....

Haklısın hayatın değerini bilmek lazım! bende Astım bronşit ve sinir hastasıyım ayrıyetten, 2 ayda bir kanımı ölçüyor her seferinde bu nasıl değerler diyip tekrarlıyorlar.
Ve 1 haftadır günde 9 hap içiyorum. Fakat sol kolunun felç olması... İşte bu bana fazla gelir. Geçmiş olsun

Lütfen adını değiştir sen Kimsesiz değilsin, yanında ailen, kardeşlerin, ben ve tüm Mc-Tr ailesi var....
Allah razı olsun Yanımda olmanızdan Onur duyuyorum en kısa sürede değiştiricem ilgin için teşşekkürler

Sanada geçmiş olsun Allah şifa versin

Üzüldüm, geçmiş olsun :(
O hayatın gözler önünden geçiş anını ben de patenle bir yokuştan inerken yaşamıştım :/
Karşıma birden araba çıkınca "acaba arabaya çarparak mı ölsemi yoksa şurda kendimi yere mi atsam da öyle mi ölsem" gibi iki seçenek geçmişti aklımdan sadece :|

Açıkcası çok üzüldüm :( umarım çabucak iyileşirsin kimsesiz de değilsin biz senin aileniz tabi kötü insanlarda var aramızda namı değer kalpsizler onları boş verdim bir kaç kişi olsak bile hepimiz biriz durumuna gerçekten çok üzüldüm okuyunca ağlayacak gibi oldum umarım çabuk iyileşirsin ve kötü alışkanlıklardan kurtulursun. cansın can <3:melek:

Çok yaşamaktansa iyi yaşa derler. Alnına yazılan bir şeyi değiştiremezsin, kabullenmen gerek ama sırf kötü bir şey oldu diye de üzülecek değilsin. Hayatta 2 bilet vardır, biri geliş diğeri de dönüş. Arasında ise çok zorluk yaşarsın. Kolun mu kırıldı? Üzülme belki Allah sana kanat verecek. Her şeyin hayırlısı vardır. Sana sakın üzülme diyorum. Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme. İşte orası kaderinin değişeceği noktadır. Her şeyin anahtarı sabırdır derler, civcivin çıkışını kuluçkaya yatarak bekleyeceksin, kırarak değil.

Ha bu arada içini dökmüşsün, rahatlamışsın işte. Sen içini dökmeye devam edip Allah'a her gün şükret. Başlıktaki gibi Yaşadığın her anın kıymetini bil(in). Sırf kötü bir şey oldu diye hayattan vazgeçme ve hâlâ Allah'a şükretmeye devam et. En üzücü hayatların özeti şu 3 sözcükle tanımlanır; 1-Yapabilirdim. 2-Yapardım. 3-Yapmalıydım. Son sözüm, üzüleceğine sevdiklerinle vakit geçir ve onlarla bir ömür boyu mutlu yaşa. Allah tekrardan şifalar versin...

Üzüldüm, geçmiş olsun :(
O hayatın gözler önünden geçiş anını ben de patenle bir yokuştan inerken yaşamıştım :/
Karşıma birden araba çıkınca "acaba arabaya çarparak mı ölsemi yoksa şurda kendimi yere mi atsam da öyle mi ölsem" gibi iki seçenek geçmişti aklımdan sadece :|
Teşekkür ederim gerçekten sanada üzüldüm geçmiş olsun.

Açıkcası çok üzüldüm :( umarım çabucak iyileşirsin kimsesiz de değilsin biz senin aileniz tabi kötü insanlarda var aramızda namı değer kalpsizler onları boş verdim bir kaç kişi olsak bile hepimiz biriz durumuna gerçekten çok üzüldüm okuyunca ağlayacak gibi oldum umarım çabuk iyileşirsin ve kötü alışkanlıklardan kurtulursun. cansın can <3:melek:
Allah razı olsun sizinle olduğuma ne kadar şükretsem az. Teşşekkürler

Çok yaşamaktansa iyi yaşa derler. Alnına yazılan bir şeyi değiştiremezsin, kabullenmen gerek ama sırf kötü bir şey oldu diye de üzülecek değilsin. Hayatta 2 bilet vardır, biri geliş diğeri de dönüş. Arasında ise çok zorluk yaşarsın. Kolun mu kırıldı? Üzülme belki Allah sana kanat verecek. Her şeyin hayırlısı vardır. Sana sakın üzülme diyorum. Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme. İşte orası kaderinin değişeceği noktadır. Her şeyin anahtarı sabırdır derler, civcivin çıkışını kuluçkaya yatarak bekleyeceksin, kırarak değil.

Ha bu arada içini dökmüşsün, rahatlamışsın işte. Sen içini dökmeye devam edip Allah'a her gün şükret. Başlıktaki gibi Yaşadığın her anın kıymetini bil(in). Sırf kötü bir şey oldu diye hayattan vazgeçme ve hâlâ Allah'a şükretmeye devam et. En üzücü hayatların özeti şu 3 sözcükle tanımlanır; 1-Yapabilirdim. 2-Yapardım. 3-Yapmalıydım. Son sözüm, üzüleceğine sevdiklerinle vakit geçir ve onlarla bir ömür boyu mutlu yaşa. Allah tekrardan şifalar versin...
Teşşekkürler kendimi daha iyi hissetmeme vesile olduğun için.

Arkadaşlar dün demiştim kolum hakkında kesin birşey söylicem diye arkadaşlar üzmek gibi olmasın ama malesef kalıcıymış :(

Teşekkür ederim gerçekten sanada üzüldüm geçmiş olsun.

Allah razı olsun sizinle olduğuma ne kadar şükretsem az. Teşşekkürler

Teşşekkürler kendimi daha iyi hissetmeme vesile olduğun için.

Arkadaşlar dün demiştim kolum hakkında kesin birşey söylicem diye arkadaşlar üzmek gibi olmasın ama malesef kalıcıymış :(

Olsun moralini bozma ve hayatına devam et

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl