Yarınki Şampiyonlar Ligi maçlarına ne diyorsun? TAHMİN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yigo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 317
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yigo

yigodev, atl
Premium
Elmaslar
108
Minecraft
YigoCaylak

Discord:

yigocaylak

Yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi maçlarının artık gruplardaki son maçları oynanacak, peki aralarındaki hangi maçta ne olur senin tahminin neler?

Kopenhag - Galatasaray : Bu maçı Galatasarayımız kazanacak gibi bir his var içimde yüksek orandan basabilirsiniz, ortalama orandan ÇŞ : 0ve2 oynayabilirsiniz.

United - Bayern Münih : Bu maçta 2 takımda dirençli ve istekli oynar münih gol bulur, united bastırır ve bu maçtan KG çıkar.

PSV - Arsenal : 2 takımdan PSV gerçekten olağanüstü bir performans çıkarıyor son günlerde, Arsenal ise bildiğimiz gibi güzel futbol oynuyor, bu maçtan KG çıkar diyorum.

Union Berlin - Real Madrid : Bu maçta sürprizlere hazır olun, ben bu maça deplasman 1.5 üst tercihini yaptım. Her şey olabilir bu maçta.

Lens - Sevilla : Bu maçta sessizlik devam eder, alt maçı veya KG yok. Oynanmaz

Napoli - Braga : Bu maç için toplam 2 yıldır düşünüyorum, tahmini analizlerime göre bu maçı napoli alır yani MS 1

İnter - Sociedad : 1-1 falan bitebilir bu maç, bu maça kendi tercihimce oynamadım.

Salzburg - Benfica : KG Var 2.5 üst 20 lira atmalık bir tercih. Şahsen bu maça da oynamadım.

Hiç bir şekilde yönlendirme yoktur, şahsi görüşümdür.

United - Bayern ve Lens - Sevilla maçları hariç hepsi doğrudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl