Bulundu Yarım Kalp ile dostunu kaldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oyuncraft3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 936
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oyuncraft3

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
11
Minecraft
Afrodex

Discord:

Batuhan#0002

1644678849027.png
1644678884817.png

Oyuncunun yarım kalbi kalınca otomatik ilk resimdeki gibi düşüyor ve 1 dk sayıyor yanına gidip birinin shift basılı tutup 15 saniye bekleyip kurtarması lazım kurtarırken ilk resimdeki gibi %oyuncu% kaldırıyorsun yazsın 15 saniye sonunda 3 saniyelik regen versin oyuncuya ve oyuncu kalksın son olarak oyuncu kurtarıldı alt subtitle kısmına %player% kişisini kurtardın yazsın. Zor anlattım ama anlayana helal olsun

para vermeden yardım etmezler anlasam ben yardım ederdim bu forumdan ümidi kes ben kanka burada ki herkes yabancılardan aldıkları şeyleri editeleyip milleti kazıklayan tiplerle dolu
Bu kanıya 12 günlük forum hayatınızla varmamıştır ve başka hesabınız vardır diye umuyorum. Bırakın skripti yapıp yapmamak kişiye kalsın. "Herkes yabancılardan aldıkları şeyleri editleyip..." şeklinde bir genelleme yapmanızdan nasıl biri olduğunuz hakkında biraz anlayabiliyorum. Bunu değiştirmenizi öneririm.

Ayrıca arkadaş yardım istemiyor kodu istiyor. Bize bir skript verse ufak tefek şeyleri düzeltmemizi istese muhtemelen zaten yardım edilecektir. Forumda oldukça fazla yardımsever insan var.

Bu kanıya 12 günlük forum hayatınızla varmamıştır ve başka hesabınız vardır diye umuyorum. Bırakın skripti yapıp yapmamak kişiye kalsın. "Herkes yabancılardan aldıkları şeyleri editleyip..." şeklinde bir genelleme yapmanızdan nasıl biri olduğunuz hakkında biraz anlayabiliyorum. Bunu değiştirmenizi öneririm.

Ayrıca arkadaş yardım istemiyor kodu istiyor. Bize bir skript verse ufak tefek şeyleri düzeltmemizi istese muhtemelen zaten yardım edilecektir. Forumda oldukça fazla yardımsever insan var.
Sana katılıyorum ?

BetterRevive eklentisini kullanabilirsiniz, video da kullanılan eklenti bu sanırsam

Düzgün ve güzel bir cevap verdiğiniz için teşekkürler. Elbette o arkadaşın ne manada yazdığı bilinmez.
Ben Mc-Tr Formunda Belki fazla değil ama benim açımdan fazla bir süredir bulunmaktayım. Yazı yazmak şart olmaz bazı zamanlar. Kimin ne için burada olduğu , neden yazmadığı , ne amaçla yazmadığı zaten anlaşılabilir bir durum. Bu arkadaş talihi kötü olmak durumuyla belki de umduğunu bulamadı. Fakat demek istediği belki de adamlar ücret almadan neden yardım etsin gibi bir sebepten yazdı ama yardım etmek gibi güzel bir şeyin farkında değil sanırsam. Zaten bu forumda bir çok güzel fikir ortaya çıktı bunu sende bende iyi biliyoruz. Sömestr ve gerek tatiller olsun araya girdi. Bir çok kişi tatile , bir çok kişi kendine ayırdı zamanını. Kesin yazılacak diye bir durum yoktu. Benim tarafımdan senin ve diğer tüm forum üyelerine ilk yazıyı yazan arkadaş adına özürlerimi iletiyorum. İyi akşamlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl