Felox
PandaDevs > Tasarım & Eklenti Paketi <
GroupManager sorun değil, sorun herhangi bir sohbet ve tab eklentinin olmaması veya ayarlanmaması.group manager
GroupManager sorun değil, sorun herhangi bir sohbet ve tab eklentinin olmaması veya ayarlanmaması.group manager
şirav#7611
https://www.mc-tr.com/konu/nametagedit-plugin-kullanimi.37861/ konuyu inceleyerek ayarlarını yapabilirsiniz, attığınız configde herhangi bir ayar yok.nametag edit
Gruplara kendiniz görünüş ve sıra vermelisiniz. Benim configim ile olmaz maalesef grup isimlerimiz aynı olmadığı için. Ayrıca maalesef bu eklentiyi tercih etmiyorum, bence TAB eklentisi daha iyi.eğer sende hazır bir config varsa atarmısn
Aslında sadece ve sadece NameTagEdit nasıl kullanılır yazarak bulabilirdin, ama genede ben buldum senin için.bana nasıl ayarlayacağımı anlatabilecek bir video atarmsın
Keopsfenks#3642
DeluxeChat ücretli eklenti arkadaş aternos kullandığı için, EssentialsX Chat, VentureChat ve UltraChat arasından birini seçsin.Sohbet ve TAB eklentisi gerekli bunun için, bunlara sahip misiniz?
Eğer değilseniz, DeluxeChat ve TAB isimli bu iki eklenti işinizi görür. Config'ten GroupManager'in prefix papisini oraya koymanız gerek. Eğer sahipseniz gene dediğim gibi bu eklentilerin içerisinden default: kısmında en başa GroupManager'in prefix papisini koyman gerek.
Configden editlenmiyor demekki oyundan yapılıyor. Üstte dendiği gibi sohbette tagları göstermek için de EssentialsX Chat yükle.zaten ondan izledim ama config editleme veya ayarlama yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!