Eğer sorunu söylerseniz buradan destek verebilirim.oyunda taglar gözükmüyo gelip yardım edebilicek varmı varsa özele yazsın ip veriyim (sunucu aternos)
Pluginlerin tam olduğundan emin misin? Ayrıca Bssentials vardı sanırsam onu yükle bende bir tek onda çalışıyordu ama bilmiyorum tam yanlış bilgi vermek istemem ?şimdi ben herşeyi yapıyorum ekliyorum prefixiten grup kurmasına ama ne chatta nede tabda gözüküyor tag
Sohbet ve TAB eklentisi gerekli bunun için, bunlara sahip misiniz?şimdi ben herşeyi yapıyorum ekliyorum prefixiten grup kurmasına ama ne chatta nede tabda gözüküyor tag
EssentialsX var mı? Yoksa çalışmaz çünkü prefixler vs. essentials'la bağlı diye biliyorum.hepsi var bide ben nametagedit ve group manager kullanıyorum aternosta o yok sanırım
Dediğim gibi düzenlemeniz gerek, sadece eklentiyi yükleyip bırakırsanız olmaz. Config.yml'lerinden prefixi göstermeleri için ayar yapmanız gerek.yahu gerekli herşey var ama genede olmuyor yaaa
At bakalım inceleyelim.onları falanda yaptım hatta istersen ss lerini falan atıyım
şirav#7611
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!