Çözüldü Yardımcı olabilir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ElPantos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ElPantos

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ElPantos

Discord:

el_pantos

Merhaba server açacağım ama spigot mu yoksa paper mi olacak hala çözemedim ne önerirsiniz

Merhabalar son zamanda göz önüne çıkan leaf forkunu kullanabilirsiniz. Fakat pufferfish ile aralarında devasa bir fark yok leafin sadece neredeyse her gün güncelleme alma özelliği ve yenilikçi getirdikleri birçok optimizasyon özellikleri mevcuttur.

paper zaten spigotun bir dalıdır gibi düşünebilirsin, paper tavsiye ederim, stabilitesi senelerdir kanıtlanmış altyapıdır. Paperın da dallanmaları mevcut ama bu dallanmalar sunucu türüne ve kullandığın makineye göre değişir, örneğin ryzen 9 bir makine çoklu çekirdek performansıda daha verimlidir o yüzden çoğu kişi leaf paper kullanır gibi gibi.

Merhaba server açacağım ama spigot mu yoksa paper mi olacak hala çözemedim ne önerirsiniz
Uzun zamandır sunucu işlerinden uzağım ama ben sunucularımı Purpur açıyordum optimizasyonu güzel olurdu.
Leaf öneriliyorsa o da sağlamdır yeni çıkmış sanırım bende araştıracağım.

Uzun zamandır sunucu işlerinden uzağım ama ben sunucularımı Purpur açıyordum optimizasyonu güzel olurdu.
Leaf öneriliyorsa o da sağlamdır yeni çıkmış sanırım bende araştıracağım.
Purpur da kötü bir altyapı değildir, paperın bir dalıdır, purpurun olayı entityleri ayarlama konusunda purpur.yml ile paperdan daha customize seçenek sunmasıdır ama yine de paper altyapı tavsiye ederim. Kullandığınız makineye göre leaf paper kullanın. İyi ayarlanmış bir paperın, purpurdan daha iyi performans gösterdiğini daha bu son 1 ay içerisinde test ettim, güncel bir bilgidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl