Selamlar,bir server kurmayı düşünüyorum serverin hub olacağına karar verdim ancak açılışı hangi oyunlarla yapacağıma karar veremiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.
EmreSHN#4551
Öncelikle makinenizin bilgilerini verir misiniz? Ona göre cevaplayacağım.Selamlar,bir server kurmayı düşünüyorum serverin hub olacağına karar verdim ancak açılışı hangi oyunlarla yapacağıma karar veremiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.
......#7001
Teşekkürlerbunu yapman için gb5+ olsa iyi olur çünkü lobiye 1 versen skyblocka 3 versen en kötü 1 kalır gb ta önemli bilgilendireyim tps değerlerine bak
......#7001
TeşekkürlerSkyblock ile başlayıp Factions Creative vb. oyunlarla gidebilirsin ama ilk önce Skyblock aç derim şu an piyasada çok skyblock var evet biliyorum. Ama skyblock genel olarak daha çok oynanıyor güzel bir paket ve sunucu + reklamını da halledersen tadından yenmez.
......#7001
Anladım teşekkürlerBence lobiden başlama. Öncelikle lag olmaması için direk girişli bir sunucu kur. Sonrasında eğer sunucun tutarsa hub yaparsın. Tavsiyem survival kur çünkü pek fazla survival sunucusu bulunmuyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!