Çözüldü Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sixy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 621
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sixy

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
SureAly

Discord:

......#7001

Selamlar,bir server kurmayı düşünüyorum serverin hub olacağına karar verdim ancak açılışı hangi oyunlarla yapacağıma karar veremiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

Selamlar,bir server kurmayı düşünüyorum serverin hub olacağına karar verdim ancak açılışı hangi oyunlarla yapacağıma karar veremiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

Skyblock ile başlayıp Factions Creative vb. oyunlarla gidebilirsin ama ilk önce Skyblock aç derim şu an piyasada çok skyblock var evet biliyorum. Ama skyblock genel olarak daha çok oynanıyor güzel bir paket ve sunucu + reklamını da halledersen tadından yenmez.

bunu yapman için gb5+ olsa iyi olur çünkü lobiye 1 versen skyblocka 3 versen en kötü 1 kalır gb ta önemli bilgilendireyim tps değerlerine bak

Öncelikle makinenizin bilgilerini verir misiniz? Ona göre cevaplayacağım.

Henüz kiralamadım ilk oyunlara karar verip alacağım makineye göre söylemenize gerek yok

Skyblock ile başlayıp Factions Creative vb. oyunlarla gidebilirsin ama ilk önce Skyblock aç derim şu an piyasada çok skyblock var evet biliyorum. Ama skyblock genel olarak daha çok oynanıyor güzel bir paket ve sunucu + reklamını da halledersen tadından yenmez.
Teşekkürler

Bence lobiden başlama. Öncelikle lag olmaması için direk girişli bir sunucu kur. Sonrasında eğer sunucun tutarsa hub yaparsın. Tavsiyem survival kur çünkü pek fazla survival sunucusu bulunmuyor.

Bence lobiden başlama. Öncelikle lag olmaması için direk girişli bir sunucu kur. Sonrasında eğer sunucun tutarsa hub yaparsın. Tavsiyem survival kur çünkü pek fazla survival sunucusu bulunmuyor.
Anladım teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl