Çözüldü yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R.Seferli

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Minecraft
Varyndra

Discord:

varyndra

item edit le yaptdığım itemi, her hangi bir komutla kayıt edip, daha sonra komut kullanarak o itemi birine verebilmek mümkünmü ?

item edit le yaptdığım itemi, her hangi bir komutla kayıt edip, daha sonra komut kullanarak o itemi birine verebilmek mümkünmü ?
evet mümkün itemedit eklentisinde bu özellik var /si save itemismi komutunu kullanarak itemi kaydedebilirsin /si give komutuylada verebilirsin

evet mümkün itemedit eklentisinde bu özellik var /si save itemismi komutunu kullanarak itemi kaydedebilirsin /si give komutuylada verebilirsin
eyw, unutmuştum bunu. arkadaşlarıma oynamak için mini bi survival yapıyom. bazı şeyleri hatılamadığımda bu aralar çok soruyom, kusura bakmayın

eyw, unutmuştum bunu. arkadaşlarıma oynamak için mini bi survival yapıyom. bazı şeyleri hatılamadığımda bu aralar çok soruyom, kusura bakmayın
Bildiğim her konuda paylaşmayı severim. Eğer yardıma ihtiyacın olan başka durum olursa konu açabilirsin hem sana yardımcı oluruz hemde başka bu tarz konularda yardım arayanlara rehber olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl