Çözüldü Yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luaqen

Demir Cevheri Gibiyim
Katılım
23 Nisan 2024
Mesajlar
175
Elmaslar
45
Puan
2.395
Yaş
21
Konum
Avusturya

Discord:

luaqen1

Merhabalar, 1.16.5 - 1.20+ sunucu açacağım. Survival ve Skyblock olacak sadece ve oldukça detaylı bir sunucu olacak. PC ve Bedrock olacak.

Fakat sunucuyu en optimize olması için Paper, BungeeCord, Spigot olması gerekiyor. Sizce hangisi olmalı, hangisi daha optimize?

Veya daha iyisi varsa tartışalım, konuşalım.

Bir de unutuyordum, Survival ve Skyblock ayrı bilgisayarlar olacak. Yani NPC'ye sağ tıkladığınızda, o sunucuya atacak.
 
Hocam ben proxy olarak velocity tavsiye ediyorum. Sunucu olarak da paper'ın en optimize sunucu kurulumu olduğunu söyleyebilirim. Bungeecord birçok sorunu beraberinde getiriyor, ayrıca Velocity'nin komutlar konusunda da daha kolay olduğunu düşünüyorum. İstatistiklere göre Velocity, BungeeCord ve Waterfall'dan 8 kata kadar daha hızlı olabiliyormuş.
 
Öncelikle merhaba! Sunucunuza en optimize edilmiş şekilde hizmet sağlamak için Velocity'yi öneririm, fakat Velocity kurulumu biraz zor olabilir. Bundan dolayı, size daha kolaylık sağlayabilecek şekilde BungeeCord kurmanızı tavsiye ederim.

İkinci olarak, sunucular arası geçiş için NPC'lerle iletişim kurmak için sunucunuza MyCommand eklentisini yüklemeniz gerekecektir. Bu eklentinin gerekli yapılandırma düzenlemelerini yaptıktan sonra, NPC'lere komut atamak yeterli olacaktır.
 
Öncelikle Merhaba! proxy olarak xCord kullanabilirsiniz sunucuları için ise paper forkunu kullanabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst