Sol Reklam

Çözüldü Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MyhticShade

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
105
Yer
Yalova
Minecraft
-

Discord:

-

Selamlar arkadaşlar.

Ben bir sunucuda yetkiliyim, ve hile kullananları kont almam gibi bir yetkim var. İşte, minecraft'ta oyuncuların hile olduğunu nasıl tespit edebilirim?

Ben %appdata% minecraft daki dosyayı kontrol ediyorum. Mod, versions, falan. Bundan başka kontrol edebileceğim bir şey var mı?

Selamlar arkadaşlar.

Ben bir sunucuda yetkiliyim, ve hile kullananları kont almam gibi bir yetkim var. İşte, minecraft'ta oyuncuların hile olduğunu nasıl tespit edebilirim?

Ben %appdata% minecraft daki dosyayı kontrol ediyorum. Mod, versions, falan. Bundan başka kontrol edebileceğim bir şey var mı?
versions kısmında hileli bir client varsa zaten oyun açık olduğu sürece silinemiyor o şekilde tespit edebiliyorsun ekstradan mods bölümünede bakmanı öneririm aynı şekilde.

Oyundan çıkış yaptırmamaya çalış. Eğer hileyse modslardan silse bile oyunu kapatmadan giriş yerinde kullandığı mod yada client gözükecektir.

Recent klasörüne göz gezdirip bilgisayarına hile indirip indirmediğine bakabilirsin.

everything indirtebilirsin, ne var ne yok gösterir.

Recent klasöründen bakabilirsin arkadaşın da dediği gibi . Fakat burada da şöyle bir sıkıntı olacaktır. İlla ki herkes bir kere bile olsun hile yüklemiştir , masum bir insanın günahını da alabilirsin bu yöntemle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!