Çözüldü YARDIM!! Sunucumda WorldGuard'lı Bölgeleri Kırmaya Çalışınca "You are not permitted to interact with ..." Yazısı Çıkıyor!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RayserrTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Merhaba Arkadaşlar. Sunucum Spigot 1.8
Sunucumda Blockları Kırmaya Çalışınca Ekrana "You are not permitted to interact with ..." Yazısı Çıkıyor Ve Hiç Hoş Gözükmüyor. Bu Yazıyı Nasıl Kapatabilirim ?
İnternette Bi Kaç Yazı Gördüm EssentialsXAntiBuild i Sil Demişler Ben Silince Bölgede Region Olsa Bile Oyuncular Block Kırabiliyor.
Lütfen Yardım Edin. Bu Yazıyı Kaldırmam Lazım.

Essentials anti build varsa sil yoksa veya varsa bile worldguard ve worldedit güncel mi kontrol et

Essentials anti build varsa sil yoksa veya varsa bile worldguard ve worldedit güncel mi kontrol et
Anti Build i Sildiğimde Oyuncular Yerleri Kırabiliyor Ama O Bölge Regionlu gözüküyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1580579306157.png
SORUNUM BU RESİMDEKİ

Bunu galiba world guard dosyasından yada essentials dosyasından düzeltiyordun diye hatırlıyorum.

ARKADAŞLAR YARDIM EDERMİSİNİZZ.

Kod:
/rg flag wgismi build deny

WorldGuard ile yapabilirsiniz
mesajları kapatmak için

/rg flag wgismi deny-message -e

Antibuild yerine essentials protect kurabilirsin

Öncelikle güncel mi diye kontrol et ardından Yukarda arkadaşın dediği gibi oyun içi tamamen kapatabilirsin mesajı değiştirmek için worldguard klasöründeki config.yml'ye tıkla deny-message: olucak orayı istediğin gibi değiştir

Merhaba, konuyu yanlış kategoriye açmışsınız. Doğru kategoriye şahsi olarak taşıyorum. ( Bu arada olumlu veya olumsuz cevabınızı bekliyoruz. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl