Çözüldü [ YARDIM ] SKYBLOCK İTEM LEVEL VERME

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ᴾᵁᴺᴳ

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Herkeze Merhabalar Minecraft Türkiye'nin Güzel İnsanları , Buğün Kendi sunucumda Bir Sıkıntı
İle Karşı Karşıya kaldım . Hiç uzatmadan hemen sorunuma geçelim.

Arkadaşlar Mesela Süngeri Adamlar Adasına koyunca Level Vermesini yapmak istiyorum
Bana bu konuda yardımcı Olurmusunuz ..

Skript diye Skript bölümüne açtım
GEREKSİZ MESAJ ATMAYIN MESAJ KASMAK İÇİN !
Sorun Çözüldükten sonra konu kapatılabilir !

Askyblock kullanıyorsanız ASkyBlock>blockvaluales diye bir klasör var oradan ayarlıyabilirsin istediğin bloğu

Merhaba ASkyBlock > blockvaules e Girip Ctrl + F Yazarak SPONGE Yi Aratınız SPONGE : 1 Diye Birşey Çıkacaktır Onu 100 Yaparsanız 1 Level Verir 1000 Yaparsanız 10 Level Verir 10000 Yaparsanız 100 Lvl Verir Vs.

İyi Forumlar...

Merhaba ASkyBlock > blockvaules e Girip Ctrl + F Yazarak SPONGE Yi Aratınız SPONGE : 1 Diye Birşey Çıkacaktır Onu 100 Yaparsanız 1 Level Verir 1000 Yaparsanız 10 Level Verir 10000 Yaparsanız 100 Lvl Verir Vs.

İyi Forumlar...
Askyblock kullanıyorsanız ASkyBlock>blockvaluales diye bir klasör var oradan ayarlıyabilirsin istediğin bloğu
Hepinize Teşekkür Ederim 1 Sünger 500 Level vermesini istiyorum Hatta 1000 yaptım lakin yine 0 Level Olarak gözüküo ?
50 Level Vermek için ne yazmalıyım ve Oraya yazıyorum ama bir degişiklik göremedim bana bu konuda biraz daha yardımcı olurmusunuz ?​

Hepinize Teşekkür Ederim 1 Sünger 500 Level vermesini istiyorum Hatta 1000 yaptım lakin yine 0 Level Olarak gözüküo ?
50 Level Vermek için ne yazmalıyım ve Oraya yazıyorum ama bir degişiklik göremedim bana bu konuda biraz daha yardımcı olurmusunuz ?​

Merhaba 50000 Yazmanız Gerek

Konu Çözüldüyse Belirtiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl