Çözüldü [Yardım] Skript Lore Yapamıyorum - Gui Ekleyemiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furk4545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.342
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furk4545

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
14
Minecraft
Yok

Discord:

Yok

1568539821719.png

SORUNUM > > SKRİPTİME LORE - GUI EKLEYİNCE SKRİPT HATA VERİYOR SKQUERY - TUSKE - WİLDSKRİPT'ine KDR KULLANIYORUM ÇALIŞMIYOR LÜTFEN HELP

Ekli dosyayı görüntüle 91772

SORUNUM > > SKRİPTİME LORE - GUI EKLEYİNCE SKRİPT HATA VERİYOR SKQUERY - TUSKE - WİLDSKRİPT'ine KDR KULLANIYORUM ÇALIŞMIYOR LÜTFEN HELP
SKQuery'nin Yüksek Ya Da Son Sürümlerini Kullanıyorsan Ondan Olabilir. Benim Bildiğim En Yüksek Versiyonu Onu Desteklemiyor. Onun Yerine Alttakini Deneyebilirsin. Ayrıca GUI Ekleyince Hata Veriyor Demişsin Fakat Yukarıdaki Hata Bir Oyuncuya Eşya Vermesinde Sıkıntısı Var. Yine de Sen Bi Şu Alttakini Dene.

Kod:
give 1 wood hoe named "isim\nlore" to player

Minecraft eşya mantığı öyle değil.

stone named "isim" with lore "lore"

SKQuery'nin Yüksek Ya Da Son Sürümlerini Kullanıyorsan Ondan Olabilir. Benim Bildiğim En Yüksek Versiyonu Onu Desteklemiyor. Onun Yerine Alttakini Deneyebilirsin. Ayrıca GUI Ekleyince Hata Veriyor Demişsin Fakat Yukarıdaki Hata Bir Oyuncuya Eşya Vermesinde Sıkıntısı Var. Yine de Sen Bi Şu Alttakini Dene.

Kod:
Para Vermeden Oynadığım İçin [20Kişiyiz] Ve Sıra Çok Beklememek istediğim için ATERNOS kullanıyorum skquery 3 var sadece <3

Bu Arada
Kod:
Çalışmıyor

Skriptinizi atar mısınız?
Kod:
on break of lapis ore:
    if {SonRütbe.%player%} is true:
        if chance of 1%:
            add 1 {puan.%player%}
            message "&8[ &9Lapis &8] &7Lapis Jetonu Kazandınız."

command /deneme:
    trigger:
        give wood hoe named "&eJeton&5Sayaç" with lore "&r&m-&r &7Lapis Jetonun &e%{puan.%player%}%" to player

Kod Bu Evet Sadece 1 kere gösteriyor ama lore çalışmıyor ona değinmek istedim

Son düzenleme:
Canım kardeşim Minecraft'ta \n ile loreye geçilmez.

Değişken olan bir lore verdiğin zaman o değişken verildiği anda kaç ise o yazar her kırdığında değişmez bunu şöyle düşün.

x = 1

with lore "x"

burada loreda "1" yazan bir eşya olur o değişkeni yazdırıp geçer işlemde tutup güncellemez yni

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Addonunuzu tekrar kontrol eder misiniz? Çünkü ben de çalışıyor.

Son düzenleme:
Canım kardeşim Minecraft'ta \n ile loreye geçilmez.

Değişken olan bir lore verdiğin zaman o değişken verildiği anda kaç ise o yazar her kırdığında değişmez bunu şöyle düşün.

x = 1

with lore "x"

burada loreda "1" yazan bir eşya olur o değişkeni yazdırıp geçer işlemde tutup güncellemez yni
Sorunum BU Değil Başkalarında Oluyor Bende Sorun Çıkarıyor Yani Bende Bir Sorun Var Ama Nedir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl