Yardım OpenGL Error Hatası

KonsolCraftTR

Play.KonsolCraftr.Tk
Elmaslar
212
Minecraft
ByKonsol

Discord:

Konsol.Artz#5992

Bunu nasıl CozeBılırız Sureklı Sunucmda Bu Cıkıyor
hata.PNG

Sunucu ile alakası yok oyunun hatası o mesaj, bi sorun yaratmıyor bildiğim kadarıyla.

Dostum aynısı bendede var Atılan Format'dan Kaynaklı bir sorun mevcut biçimlendirilmemiş disk onun yüzünden ekran kartın güncellenmiyor tekrar format atman gerekicek ..

Bende de aynı sorun var , hiçbir sıkıntı çıkartmıyor merak etme.​

Saolun beyler <3

Bende bu hata sadece huzunide girdiğimde yazıyor :D

KonsolCraftTR Bence Dostum Sorunu Çözebildiysen nasıl çözümü varsa anlatırsan dıyer arkadaşlarda yararlanabılır genelde huzuni hilesinden kaynaklanıyor ama dıyorsan hep hıle kullanıcam format atıcaksın diskini biçimlendiriceksin

KonsolCraftTR Bence Dostum Sorunu Çözebildiysen nasıl çözümü varsa anlatırsan dıyer arkadaşlarda yararlanabılır genelde huzuni hilesinden kaynaklanıyor ama dıyorsan hep hıle kullanıcam format atıcaksın diskini biçimlendiriceksin
Kardesım Daha Sorunu Cozemedım CozeBlırsem Herkezın Kaynaklanması ıcın Tabıkıde Paylasırım <3

O sorun bir eklentiden kaynaklanıyor. O eklentiyi bulursan silersin. Eğer sende bir mod varsa onu sil. Oyunculara sor "Bu hata sizde gözüküyor mu?" diye. Eğer karşılamıyorsa sistem özelliğinizi atın.

O sorun bir eklentiden kaynaklanıyor. O eklentiyi bulursan silersin. Eğer sende bir mod varsa onu sil. Oyunculara sor "Bu hata sizde gözüküyor mu?" diye. Eğer karşılamıyorsa sistem özelliğinizi atın.
pekı sorarım saol <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl