Yardım - Minecraft Rush Oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperenkaya

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
alperenkaya

Discord:

alperenky

Eski zamanlardan beri Sonoyuncu üzerinde Rush oyununu oynuyordum. En sevdiğim minecraft oyunuydu. Bedwars'ta olan iksir, obsidyen vb. özelliklere hâlâ alışamadım. Bana Rush oynayabileceğim bir sunucu önerebilir misiniz?

1- Not: Ayrıca sunucu olmasa bile hazır mod, harita varsa da ona ulaşabilirsem çok mutlu olurum. Arkadaşlarımla beraber oynamak istiyoruz.

2- Not: Orijinal Minecraft var, Hypixel'de bedwars oynuyorum. Fakat Rush oynamayı özledim.

Sanırırm rush a sahip Türk serveri yok.

Sanırırm rush a sahip Türk serveri yok.
Maalesef öyle, internette dolaşarak obsidyenli Rush modunu hazır olarak buldum. Arkadaşlarla aternos üzerinden girip oynuyoruz artık. Yerli,yabancı neredeyse hiç bir serverde Rush bulamadım.

Maalesef öyle, internette dolaşarak obsidyenli Rush modunu hazır olarak buldum. Arkadaşlarla aternos üzerinden girip oynuyoruz artık. Yerli,yabancı neredeyse hiç bir serverde Rush bulamadım.
aternosu kullanmasını biliyorum ama rush modunu bulamadım nasıl yaptınız anlatabilir misiniz?

aternosu kullanmasını biliyorum ama rush modunu bulamadım nasıl yaptınız anlatabilir misiniz?
Baya uzun süre aradım, internette hazır olarak buldum. Hafif düzenlemeler yapılması gerekiyor, belki onu da yapıp düzenleyen birisi olur. Yatak kırıldıktan sonra restart atmak falan biraz uğraştırıyor. Eve geçince buraya atarım.

GommeHD adlı sunucu rush mekaniklerine sahip bir bedwarsa sahipti şu an ne durumda bilmiyorum göz atmanızı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl