Çözüldü Yardım MC Serverime Bişey Oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RowPose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.045
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RowPose

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
RowPose

Discord:

RowPose#4457

ben server yapıyodum bi adam geldi ve bana almadığım bi domein attı ve + keyubu kullanıyom fln sonra ise o domein işe yaradı benim sw gösterdi ve 1 tane dağa attı ve şaşırdım sonu .com yada . bişeyle bittmiyodu ddwd bunun gibiydi ve şaşırdım ve adam benim sw mi bi forumda gördüğünü söyledi ama ben oysaki hiç reklam yapmadım yardım edinnnn napçam içimde korku var....

yemin ederim biliyon mu cevabı plssssss

Merhaba RowPose,

Öncelikle sana şunu söylemeliyim endişelenmen gereken bir durum yok . Herkes istediği Domain'i istediği IP adresine bağlayabilir. Sunucunu nasıl bulduğu konusuna gelirsek, Hosting'lerin çoğu sunucularının IP adresi birbirine benziyor zaten, sunucunu bulmak çok zor olmamıştır. Veya kullandığın sunucu bilgisayarını senden önce satın almıştır ve IP adresini bu yüzden biliyordur. Yani özetle korkacağın bir durum yok engelle gitsin :).​

ben server yapıyodum bi adam geldi ve bana almadığım bi domein attı ve + keyubu kullanıyom fln sonra ise o domein işe yaradı benim sw gösterdi ve 1 tane dağa attı ve şaşırdım sonu .com yada . bişeyle bittmiyodu ddwd bunun gibiydi ve şaşırdım ve adam benim sw mi bi forumda gördüğünü söyledi ama ben oysaki hiç reklam yapmadım yardım edinnnn napçam içimde korku var....
Kardeşim İlk Başta Korkmamanız Lazım, Böyle Bi Durumda En İyi Yöntem Adama Engel Atmanızdır! Büyük İhtimal sizi kandırıyordur ve devam ederseniz sunucunuzun çalınmasına kadar gidebilir bu yüzden korkmayın o adamdan gelen hiçbir şeyide almayın büyük ihtimal sizin sunucunuzu çalmaya çalışan birisidir sakın böyle dolandırıcılara inanma!

Discord Destek Sunucum: İzinsiz Discord linki paylaşımı yapmak yasaktır moderatör.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl