Bulundu Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErkutayUCAR_007

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Arkadaşlar ! şimdi oyunda siz kılıca sağ tıkladığınızda kılıcı fırlatacak ve bu fırlatmayı bi komut ile açıp kapatacaksınız böyle bir skript yazabilecek varmı
Bana ulaşabilirsiniz

Böyle birşey neredeyse imkansız ancak modla yapılabilir

modla derken plugin mi[DOUBLEPOST=1490556225,1490556183][/DOUBLEPOST]modla derken plugin mi varsa atabilirmisiniz

Hayır o şekilde mod değil. Forge vb. ile yüklenen mod. Modlu sunucu kurarsanız belki olabilir. Bu istediğiniz minecraft'ın animasyonları değiştireceği için plugini yapmak imkansız.

Son düzenleme:
:( Ama Hypixel de neden var :D

Hypixel'deki büyük ihtimalle kendi kodlamalarıdır veya ücret ile yaptırmışlardır ve biraz daha açıklayıcı söylerseniz belki bulabiliriz. Video vb.[DOUBLEPOST=1490558403,1490558081][/DOUBLEPOST]Buldum dostum sanırım bunu istiyorsun ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Teşekkürler deneyeceğim
Hypixelde murderer mystery de var katil kılıcını fırlatıyor

Dostum O Balta Fırlatmas Olayı Pluginle Ya Kendilerin Yada Paralı Satılıyor Bi Araştır Derim

Teşekkürler deneyeceğim
Hypixelde murderer mystery de var katil kılıcını fırlatıyor
Umarım işine yarar. Bulabildiğim bu aynısı olmayabilir , dediğim gibi parayla yaptırmışlardır veya kendileri yapmışlardır.

Hypixel kendi pluginlerini kendisi kodlayıp aynı zamanda satıyor hypixel ile iletişime geçmeyi denersen olabilir

Arkadaşlar ! şimdi oyunda siz kılıca sağ tıkladığınızda kılıcı fırlatacak ve bu fırlatmayı bi komut ile açıp kapatacaksınız böyle bir skript yazabilecek varmı
Bana ulaşabilirsiniz
Firlatacak derken env denmi atacak ?[DOUBLEPOST=1491416252,1491416214][/DOUBLEPOST]
Bana ulaşabilirsiniz
Firlatacak derken env denmi atacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl