yardım LÜTFEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THEIMAM

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
THEIIIMAM

Discord:

swnsie

asseto corsa aldım 1 2 sene once oyun 32 bitde çalışıyor dosyalarda 1 tane eksik var doğrula diyorum olmuyor bunu yapabilene bişeyler hallederiz yardım edin lütfen

dc swnsie
insta yigitdmr.c

asseto corsa aldım 1 2 sene once oyun 32 bitde çalışıyor dosyalarda 1 tane eksik var doğrula diyorum olmuyor bunu yapabilene bişeyler hallederiz yardım edin lütfen

dc swnsie
insta yigitdmr.c
Detay verirsen belki bulabiliriz. hangi dosya eksik ya da bir hata veriyor mu açılırken. Steamden aldın dimi onunda ekran görüntüsün atar mısın?

Detay verirsen belki bulabiliriz. hangi dosya eksik ya da bir hata veriyor mu açılırken. Steamden aldın dimi onunda ekran görüntüsün atar mısın?
oyun açılıyor baslat dedigimde yine ana menüye attıyor sonra ayarlardan (force 32) açtıgımda oyun açılıyor steamden aldım dosyaları doğruladım sildim (20 30 kere) mod yok internetde bunu çok yaşıyan var çözümünnü bulamamışlar

oyun açılıyor baslat dedigimde yine ana menüye attıyor sonra ayarlardan (force 32) açtıgımda oyun açılıyor steamden aldım dosyaları doğruladım sildim (20 30 kere) mod yok internetde bunu çok yaşıyan var çözümünnü bulamamışlar
eğer bir dosya eksiliyor ise antivirüs programın dosyayı tehdit algılıyor olabilir mi? Doğrulama yapmadan önce antivirüsü kapatıp dener misin? İnternette çözümü yoksa deneme yanılmayla bulacağız

denedim olmadı
eğer bir dosya eksiliyor ise antivirüs programın dosyayı tehdit algılıyor olabilir mi? Doğrulama yapmadan önce antivirüsü kapatıp dener misin? İnternette çözümü yoksa deneme yanılmayla bulacağız

bir hata falan yok mu bize verebileceğin karambole bulmaya çalışıyoruz :D

Merhaba Öncelikle Steam'a Girip Assesto Corsayı Siliyorsunuz Ardından Tekrar Yüklüyorsunuz (Oyunu Kesinlikle 32 Bitte Başlatmayın) 64 Bit'i Seçiyorsunuz İş Tamamdır.

dc swnsie
insta yigitdmr.c
Oyun kurulurken büyük ihtimalle sana 32-bit mi yoksa 64-bit mi diye soruyor olması lazım ordan 64 bit diyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl