Yardım lazım bilgisi olan lütfen içeri! (robot.txt)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemvrs

Sektörün içindeyim panzehir aktif
Elmaslar
568
Minecraft
CemSamet007

Discord:

cemvrs#6234

3-4 gün önce sitemi aktif hale getirdim yazılarım index almıyor fakat etiketlerim index almaya başladı. Site:siteismi.com yazarak indexlenen yazıları görebiliyorum bir kaçını ben manuel olarak google search console aracılığı ile indexletmiştim bunun zararlı olduğunu okudum bir yerde doğal index almasını bekliyorum sitenin. Bu sabah uyurken robot.txt hakkında bir mail aldım bu bir hata değil biliyorum ama çözmek istiyorum.

Screenshot_1.png

kısaca bu şekilde başlığı içeriği ise "Robots.txt tarafından engelleniyor olsa da dizine eklendi " şeklinde robot.txt içeriğini nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum maalesef henüz çok yeniyim sabah 10'dan beri araştırma yapıyorum fakat sonuç elde edemedim benim robot.txt kodum aşağıdaki şekilde

Screenshot_2.png

Sitemin bütün arama motorlarının indexlemesini ve etiketlerim dahil yazılarımın da index almasını istiyorum. Bu dosyayı nasıl düzenleyebilirim?

Kendi kullandığımi vereyim 1 dk

Sorunu arkadaşla çözdük.

Merhaba,
yaşamış olduğun sorunun net olarak çözülmesine sevindim ki sorunda çözüldüğüne göre konunun kilitlenmesi için rapor atıyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl