Çözüldü Yardım Lag Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eglishfast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.103
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eglishfast

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
Minecraft
AlperenTR

Discord:

@AlperenTR#5977

Millet günde +70 +80 oyuncu çeken bir skyblock sunucum var bu sunucuda +60 oldugunda lag başlıyor. Timings yazıyorum oda linki boş veriyor onuda nasıl çözerim
zaDq6B.png

plugins'e girip orda lag yaratan bir plugin var ise siliniz timber plugini kurulu ise kesinlikle siliniz

2. çözüm; eğer sunucunuzda hediye olarak golem sp veriliyor ise buna bir sınır koyun mesela duyuruya; adalarda en fazla 30 golem sp bulundurabilirsiniz eğer daha fazla var ise kırılacaktır! yazınız

3. çözüm; isterseniz skript veriyim her 10 dkda bir yeri ve mobları temizler buda lagı azaltır

Lag yapan pluginleri silmenizi öneririm

plugins'e girip orda lag yaratan bir plugin var ise siliniz timber plugini kurulu ise kesinlikle siliniz

2. çözüm; eğer sunucunuzda hediye olarak golem sp veriliyor ise buna bir sınır koyun mesela duyuruya; adalarda en fazla 30 golem sp bulundurabilirsiniz eğer daha fazla var ise kırılacaktır! yazınız

3. çözüm; isterseniz skript veriyim her 10 dkda bir yeri ve mobları temizler buda lagı azaltır
Lag yapan pluginleri silmenizi öneririm
Katılıyorum :)

Bu arada size söylediğim skript:
Kod:
every 300 second:
    execute console command "/lag clear all"
    broadcast "&eitemler ve moblar silinmiştir."

Katılıyorum :)

Bu arada size söylediğim skript:
Kod:
every 300 second:
    execute console command "/lag clear all"
    broadcast "&eitemler ve moblar silinmiştir."
Skript lag yaptırıyor ben skript önermem

serverde 20 tane skript var
lag yapar demi

Skriptleri pek önermem sana çünkü çok kastıran bir şey plugin daha iyi olur stabil hale getirirsen hiç sorun olmaz. ayrıca ne gibi hatalar alıyorsan panel den bura at ki bizde ona göre sana seçenek sunabilelim :).

skritpler ayrı ayrı sk dosyasında bir dosya yapsam etki edermi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl