Öncelikle Merhaba Değerli Forum Üyeleri.
Bu Konumda Sizlere "Minecraft Genel" Bölümünde "Yardım" Başlıgı Altında Açılan Konuların Ne Tür Olması Gerektigini Söyleyecegim,Çeşitli Örneklerle Sizin Ogrenmenize Yardımcı Olacagım.
Konumuzda Bulunan Ana Başlıklar;
Nasıl Açılır - Örneklendirme - Yararlı Bilgiler - Yararlı Linkler
Nasıl Açılır;
Şuan "Yardım Konuları Nasıl Olmalıdır" Konusundaki Nasıl Açılır Başlıgını İnceliyorsunuz.
Burada Ogreneceginiz Bilgiler Sizin Yardım Konusu Açmanızdaki Ana Taş Olacaktır.
Konunuzu www.mc-tr.com/forumlar/minecraft-genel/ Adlı Linkten Açabilir,İnsanlarla İletişiminizi Başlatabilirsiniz.
Örneklendirme;
Şuan "Yardım Konuları Nasıl Olmalıdır" Konusundaki Örneklerndirme Başlıgını İnceliyorsunuz.
Burada Ögreneceginiz Bilgiler Sizin Daha İyi Bir Konu Acmanız Yolunda Rehberiniz Olacaktır.
Dikkat Edilmesi Gerekenler;
Bu Konuları Açarken Konunuzda Yeterli Bilgiyi Vermiş Olmanız Gerekiyor
Misal;
Kod:
Konu İsimi: Benim pre calındı yardım
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
[SIZE=7][COLOR=#000000][SIZE=4][SIZE=7][SIZE=3][SIZE=4]İçerik;[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=#000000][SIZE=4][SIZE=7][SIZE=3][SIZE=4]gencler benm pre çalındı yrdm[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
Yerine;
Kod:
Konu İsimi: Minecraft| Premium Hatası
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
[SIZE=7][COLOR=#000000][SIZE=4][SIZE=7][SIZE=3][SIZE=4]İçerik;[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=#000000][SIZE=4][SIZE=7][SIZE=3][SIZE=4]Saat 14:30 Civarlarıydı (Orjinal/Sahte) Siteden Aldıgım Premiumum Calındı.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=#000000][SIZE=4][SIZE=7][SIZE=3][SIZE=4]Ticket Attım Cevap Vermediler.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=#000000][SIZE=4][SIZE=7][SIZE=3][SIZE=4]Ortada Kaldım Lütfen Bana bir Tavsiyede Bulunun[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
Gibisinden Açarsanız Konularınızı Sorunuza Cevabınızı Cabucak Alırsınız.
Yararlı Bilgiler;
Şuan "Yardım Konuları Nasıl Olmalıdır" Konusundaki Yararlı Bilgiler Başlıgını İnceliyorsunuz.
Burada Ogreneceginiz Bilgiler Size Extra Olarak Gelecektir.
> Kesinlikle Kuralları Okuyunuz!
> Yetkililerimize Takıldıgınız Yerlerde Yardım İsteyiniz
Yararlı Linkler;
Öncelikle Merhaba Değerli Forum üyeleri.
Şuan "Yardım Konuları Nasıl Olmalıdır. Konusundaki Yararlı Linkler Başlıgını İnceliyorsunuz.
Burada Ogreneceginiz Bilgiler Size Extra Olarak Gelecektir.
> Minecraft Genel Bolumu Forum Kuralları http://www.mc-tr.com/konu/basvuru-formu-hazirlama-rehberi.6972/
> Devamı Eklenecektir...
Moderatör tarafından düzenlendi: