mystelio
Altın Benim Yeni Sevgilim
/kasaal yazıldığında elimizde " KASA " isimli bir kasa gelicek.
Elimize gelen kasa sandıgına sag tıklayarak kasayı açabilicez
Fakat kasaya sag tıklayıp açabilmek icin " KASA KEY " isimli bir tuzak kancası olucak
Kasanın içinden;
10M Para %13 şans -> Bu ödülü tekrar kazanırsa bu ödülü zaten kazandın uyarısı gelicek
100M Para %8 -> Bu ödülü tekrar kazanırsa bu ödülü zaten kazandın uyarısı gelicek
/kit vip %1 -> Bu ödülü tekrar kazanırsa bu ödülü zaten kazandın uyarısı gelicek
512 elmas block %5
Ayçiçeği %9 [Ay ciceginin ismi Edit Coin Olucak]
512 Enchli elma %4
Sınırsız /fly uçma yetkisi %1 -> Bu ödülü tekrar kazanırsa bu ödülü zaten kazandın uyarısı gelicek
Bunlardan hiç biri çıkmaz ise;
Kasadan hiç eşya çıkmadığı için oyuncuya aynı kasadan tekrar verilicek ve sohbete sace ona mesaj gidek şekilde: Kasadan hiçbirşey çıkmadı bu yüzden kasa envanterine tekrar eklendi.
Böyle birşey mümkünmü acaba ?
Lütfen @ByFatih @TheGameLifeHD yardım abiler
Elimize gelen kasa sandıgına sag tıklayarak kasayı açabilicez
Fakat kasaya sag tıklayıp açabilmek icin " KASA KEY " isimli bir tuzak kancası olucak
Kasanın içinden;
10M Para %13 şans -> Bu ödülü tekrar kazanırsa bu ödülü zaten kazandın uyarısı gelicek
100M Para %8 -> Bu ödülü tekrar kazanırsa bu ödülü zaten kazandın uyarısı gelicek
/kit vip %1 -> Bu ödülü tekrar kazanırsa bu ödülü zaten kazandın uyarısı gelicek
512 elmas block %5
Ayçiçeği %9 [Ay ciceginin ismi Edit Coin Olucak]
512 Enchli elma %4
Sınırsız /fly uçma yetkisi %1 -> Bu ödülü tekrar kazanırsa bu ödülü zaten kazandın uyarısı gelicek
Bunlardan hiç biri çıkmaz ise;
Kasadan hiç eşya çıkmadığı için oyuncuya aynı kasadan tekrar verilicek ve sohbete sace ona mesaj gidek şekilde: Kasadan hiçbirşey çıkmadı bu yüzden kasa envanterine tekrar eklendi.
Böyle birşey mümkünmü acaba ?
Lütfen @ByFatih @TheGameLifeHD yardım abiler