Çözüldü [YARDIM] ItemJoin itemi yere atmayı kapatmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teomxn

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
TeomanReis

Discord:

Teomxn#8287

Merhaba, ItemJoin plugini ile oyuncuların elindeki itemleri atmasını kapayabilir'miyim? Kapayabilirsem'de kodunu bana atarmısınız örnek olarak,
ayrıca bir sorum daha olacak CustomJoinItems ile oyunculara kendi kafalarını verebilirmiyiz?

ItemJoin pluginini bilemem ama istersen aşağıdaki kodu kullanarak, skript ile itemleri atmayı kapayabilirsin.

JavaScript:
on drop:
    cancel event

CustomJoinItems ile ilgili sorduğunuz soruyu bilmiyorum ancak oyuncuların yere item atmasını WorldGuard plugininin item-drop flagı ile yapabilirsiniz.

Oyuncuların kendi kafasını kullanması için size
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini önerebilirim.

CustomJoinItems ile ilgili sorduğunuz soruyu bilmiyorum ancak oyuncuların yere item atmasını WorldGuard plugininin item-drop flagı ile yapabilirsiniz.

Oyuncuların kendi kafasını kullanması için size
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini önerebilirim.
Teşekkürler bir deneyim, bu pluginde envantere oyuncuların kendi kafasını verebiliyormuyuz yani profil menüsü yapmak istiyorumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl