Çözüldü Yardım İçin Şimdiden Teşekkürler :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan61SD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.031
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan61SD

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Kod:
on command:
    command sender is a player
    player is in world "ffaffa"
    if player doesn't have permission "op":
        if command is not "stats" or "report" or "ping" or "vip" or "bilgi" or "spawn":
            cancel event
            send "&dEnBabaNW &a>> &6Bu Alanda Sadece &c[stats,report,ping,vip,bilgi] &6Komutlarini Yazabilirsin" to player
Arkadaşlar gördüğünüz gibi bu skript ffaffa dünyasında report stats ping gibi komutların dışında komutları kullanmaya izin vermiyo ama ben spawn komudunu bir yerde kullanılmasını istiyorum belli bir yerde onu nasıl hallediceğim?

Kod:
on command:
    command sender is a player
    player is in world "ffaffa"
            cancel event
            send "&dEnBabaNW &a>> &6Bu Alanda Sadece &c[stats,report,ping,vip,bilgi] &6Komutlarini Yazabilirsin" to player
Arkadaşlar gördüğünüz gibi bu skript ffaffa dünyasında report stats ping gibi komutların dışında komutları kullanmaya izin vermiyo ama ben spawn komudunu bir yerde kullanılmasını istiyorum belli bir yerde onu nasıl hallediceğim?
Örneğin, oyuncu bir wg'nin içinde ise spawn komutunu kullanabilecek ama o belirli wg'nin dışında ise kullanamayacak öyle mi istiyorsun?

Örneğin, oyuncu bir wg'nin içinde ise spawn komutunu kullanabilecek ama o belirli wg'nin dışında ise kullanamayacak öyle mi istiyorsun?
Bak Söyle Düşün Ben Ffa spawndayım atlayınca pvp başlıyor ben atlayınca spawn komudunu yazamıyorum onu ayarlardım ama spawndayken bir npc var ona basınca üstte yazdığım gibi burda şu şu komutlar geçerlidir yazıyo ondan spawna ışınlanmıyo yani bir rg olcak spawnda spawn kpmudu yazılacak skriptde bu mesajı atmıcak [ Biraz anlatamamış olabilirim ] :D

yanlış yazdım bidk

Öncelikle merhaba. Skripti nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama skriptte hatalar mevcut. ve command sender is a player 'e gerek yok çünkü zaten komutu oyuncular kullanacak moblar komut kullanamıyor :S

Kod:
on command:
    if world is "ffa":
                cancel event

on command:
    if player is in region "belliyer":
        if command is "spawn": #spawn komutunu yazınca olacaklar (teleport player to {spawn} örnektir)
            teleport player to {spawn}
    else:
        send "belli yerde degilsin"

Skripti nasıl kullanacağın hakkında bilgi vereyim.
WorldGuard Eklentisi: WorldGuard
WorldEdit Eklentisi vardır zaten xD
ilk önce //wand yazıp balta ile ffa da belli yeri seçiyorsun.
sonra /rg define belliyer yazıyorsun.
sonra yetkini alıp deniyorsun.
Eğer hata çıkarsa bana cevap veriyorsun. :D bukadar

Öncelikle merhaba. Skripti nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama skriptte hatalar mevcut. ve command sender is a player 'e gerek yok çünkü zaten komutu oyuncular kullanacak moblar komut kullanamıyor :S

Kod:
on command:
    if world is "ffa":
                cancel event

on command:
    if player is in region "belliyer":
        if command is "spawn": #spawn komutunu yazınca olacaklar (teleport player to {spawn} örnektir)
            teleport player to {spawn}
    else:
        send "belli yerde degilsin"

Skripti nasıl kullanacağın hakkında bilgi vereyim.
WorldGuard Eklentisi: WorldGuard
WorldEdit Eklentisi vardır zaten xD
ilk önce //wand yazıp balta ile ffa da belli yeri seçiyorsun.
sonra /rg define belliyer yazıyorsun.
sonra yetkini alıp deniyorsun.
Eğer hata çıkarsa bana cevap veriyorsun. :D bukadar
şuan deniyemem deniyince size msj yazacğım ama şeyi anlamadım mesela ben x yerindeyken spawn yazarsam spawna gidicek ama x yerinde değilken spawn yazarsam belli yerde değilsin diyoyoa yani gitmicek bu sadece ffa dünyasında geçerli dimi başka dünyada spawn yazarsam gidicek dimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl