Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldü[YARDIM] GoDaddy alan adımı minecraft sunucuma yönlendiremiyorum
Merhaba arkadaşlar GoDaddy sitesinde bir alan adım mevcut eskiden kolayca play.serverismi.com gibi alan adımı minecraft sunucuma yönlendirebiliyordum fakat site biraz değişmiş bugün girdiğimde bir türlü alan adımı sayısal ip'a yönlendiremedim.
Merhaba arkadaşlar GoDaddy sitesinde bir alan adım mevcut eskiden kolayca play.serverismi.com gibi alan adımı minecraft sunucuma yönlendirebiliyordum fakat site biraz değişmiş bugün girdiğimde bir türlü alan adımı sayısal ip'a yönlendiremedim.
Alan adı yöneticisine girin sonra oradan DNS ye basın.
Ad sunucularını bu şekilde değiştirin tabii keyubu ise hostinginiz değilse ad sunucusunu hostinginize sorun ona göre yönlendirin, sonra yönlendirdim ip adresimi "play.isim.com" olarak yapabilir misiniz dediğinizde yönlendiriyorlar.
Alan adı yöneticisine girin sonra oradan DNS ye basın. Ekli dosyayı görüntüle 97129
Ad sunucularını bu şekilde değiştirin tabii keyubu ise hostinginiz değilse ad sunucusunu hostinginize sorun ona göre yönlendirin, sonra yönlendirdim ip adresimi "play.isim.com" olarak yapabilir misiniz dediğinizde yönlendiriyorlar.