Çözüldü [YARDIM] GoDaddy alan adımı minecraft sunucuma yönlendiremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solotrues

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Solotrues

Discord:

Solotrues#8101

Merhaba arkadaşlar GoDaddy sitesinde bir alan adım mevcut eskiden kolayca play.serverismi.com gibi alan adımı minecraft sunucuma yönlendirebiliyordum fakat site biraz değişmiş bugün girdiğimde bir türlü alan adımı sayısal ip'a yönlendiremedim.

Merhaba arkadaşlar GoDaddy sitesinde bir alan adım mevcut eskiden kolayca play.serverismi.com gibi alan adımı minecraft sunucuma yönlendirebiliyordum fakat site biraz değişmiş bugün girdiğimde bir türlü alan adımı sayısal ip'a yönlendiremedim.
Serverın hangi hostingte acaba ?

Resimli anlatım yapayım size;

Alan adı yöneticisine girin sonra oradan DNS ye basın.
1574010865599.png

Ad sunucularını bu şekilde değiştirin tabii keyubu ise hostinginiz değilse ad sunucusunu hostinginize sorun ona göre yönlendirin, sonra yönlendirdim ip adresimi "play.isim.com" olarak yapabilir misiniz dediğinizde yönlendiriyorlar.

Resimli anlatım yapayım size;

Alan adı yöneticisine girin sonra oradan DNS ye basın.
Ekli dosyayı görüntüle 97129
Ad sunucularını bu şekilde değiştirin tabii keyubu ise hostinginiz değilse ad sunucusunu hostinginize sorun ona göre yönlendirin, sonra yönlendirdim ip adresimi "play.isim.com" olarak yapabilir misiniz dediğinizde yönlendiriyorlar.
Teşekkürler konu #kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl