Çözüldü Yardım! | Error: This Java instance does not support a 64-bit JVM. Please install the desired version.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xroxy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.101
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xroxy

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
_LoreX

Discord:

Xroxy#7103

Arkadaşlar sunucumu başlatırken bu hatayı alıyorum:
Error: This Java instance does not support a 64-bit JVM.
Please install the desired version.

Başlatma kodunuzdan -d64 'ü kaldırmanız veya 64-bit Java kurmanız gerek.

Başlatma kodunuzdan -d64 'ü kaldırmanız veya 64-bit Java kurmanız gerek.
Error: missing `server' JVM at `C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_241\bin\server\jvm.dll'.
Please install or use the JRE or JDK that contains these missing components. şimdide bu hatayı veriyor.

Error: missing `server' JVM at `C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_241\bin\server\jvm.dll'.
Please install or use the JRE or JDK that contains these missing components. şimdide bu hatayı veriyor.

-server kodunu da kaldırın.

-server kodunu da kaldırın.
Invalid initial heap size: -Xms4G
The specified size exceeds the maximum representable size.
Error: Could not create the Java Virtual Machine.
Error: A fatal exception has occurred. Program will exit. şimdide bunu veriyor anlamadım sorun ne :D

Invalid initial heap size: -Xms4G
The specified size exceeds the maximum representable size.
Error: Could not create the Java Virtual Machine.
Error: A fatal exception has occurred. Program will exit. şimdide bunu veriyor anlamadım sorun ne :D

32-bit Java da en fazla 2GB ram verebilirsiniz, -Xms4G kısmını -Xms2G yapmayı deneyin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@Xroxy Sorununuz çözüldü mü?

Son düzenleme:
Herkes boş konuşmus : /
İnternetten Java'nın 64bit 8. sürümünü yüklersen olay düzelir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Burada ne yazıyor acaba? Kim boş konuşmuş? Ve belki bilgisayarı 32-bit?
Bilgisayarı 32-bit ise zaten konuya cevap yazar. Sen derine inmemişsin, 64-bit java kurun demişsin. Ayrıca konuyu boşu boşuna uzatmışsın, gereksiz.

Bilgisayarı 32-bit ise zaten konuya cevap yazar. Sen derine inmemişsin, 64-bit java kurun demişsin. Ayrıca konuyu boşu boşuna uzatmışsın, gereksiz.

Derine inmeyen sensin, direkt olarak 64-bit java kur diyorsun. Bilgisayarı 32-bit ise 64-bit java çalışmayacaktır, boşuna 64-bit java kurmuş olur bu durumda senin mesajına göre hareket ederse. Hem 32-bit üzerinde hem de 64-bit üzerinde gerçek çözüm 64-bit Java'yı zorunlu kılan ve Java 11'de deprecate edilip kaldırılan -d64 ayarını başlatma kodundan kaldırmaktır; 64-bit Java kurmakta bir seçenek olduğundan onu da mesajımda belirtmiştim.

Şimdi kim derine inmemiş, kim sadece 64-bit java kurun demiş? Kim boşu boşuna uzatıyor şuan da? Konu zaten muhtemelen çözüme kavuştu yoksa kendisi geri dönüş yapardı. Ben de konuyu kilitlemek için kendisinin yanıtını bekliyorum. Her konuya atlamayın bilginiz olmadan lütfen.

Ek olarak bilgisayarının 32-bit olduğu konusundaki tezimi ikinci hatadan doğrulayabilirsiniz. Java bilmediğiniz aşikar. Benim mesajımdan 64-bit Java'yı görüp yazdınız sanırım; sunucu konunuz için 10 mesaja ulaşmak istiyorsunuz sanırım fakat en azından bunu konuya yorum atan diğer arkadaşlara laf atarak yapmayın.

Son olarak arkadaşın aldığı diğer hatalar 64-bit Java'dan bağımsız; 64-bit'de yüklese (ki bilgisayarı 32-bit) aynı hatalarla karşılaşacaktı. 64-bit JDK (JRE/JAVA değil) yükler ise hataların hepsi çözülürdü muhtemelen fakat bu başlatma kodunu yapan kişinin sorunu; -d64 -server gibi ileriki sürümlerde deprecate edip kaldırılan, gereksiz kodlar kullanılmış.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl