Çözüldü Yardım envanter kilit sistemi pvp sunucuları için!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KaptanHalil

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben bir sistemi servere yüklemeye kara verdim ve bu eklenti çok hoşuma gitti herşeyi yaptımda bir sıkıntı var

2020-10-15_20.45.23.png

buda o plugin config
asddaads.PNG

şimdi Kiliti açmak için 1000 ytl istiyor mesela parayı veriyorum o cam silincek envanterde ve oyun hesabından 1000tl de kesilcek anlayan varsa anladı kullandığım plugin SlotLock plugin yada bildiğiniz başka plugin varsa önere bilirsiniz lütfen yardımınızı bekliyorum!! şimdiden teşekkürler

Configde işaretlediğiniz o komut, cama tıklayınca gerçekleşiyorsa; onun yerine eco take {oyuncu_değişkeni} 1000 yazabilirsiniz. ( {oyuncu_değişkeni} yerine eklentideki oyuncu değişkeni neyse onu yazınız.) commandUser seçeneğini de console yapınız.

Configde işaretlediğiniz o komut, cama tıklayınca gerçekleşiyorsa; onun yerine eco take {oyuncu_değişkeni} 1000 yazabilirsiniz. ( {oyuncu_değişkeni} yerine eklentideki oyuncu değişkeni neyse onu yazınız.) commandUser seçeneğini de console yapınız.
peki cam silinmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl