Yardım Edin !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Neex14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neex14

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Öncelikle merhaba bana bir konuda yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.
Ekran Alıntısı.PNG

Buradaki "KROX" yazısını nasıl ve nereden değiştireceğim bir de... (Bu ışınlanırken falan çıkıyor)
2.PNG

Burdaki "Server" ve sonrasını nereden değiştireceğim. (Bu da yanlış komut yazdığımda çıkıyor )
a.PNG

Server'daki puliginler bunlar.

YARDIMINIZI BEKLİYORUM

O yazıları değiştirmek için essentials jarının içerisine girip mesajları düzenlemeniz gerekmektedir. Bunu adım adım şu şekilde düzenliyebilirsiniz: ( alıntı yazı )
  1. Essentials.jar dosyasını winrar arşivi ile birlikte açın.
  2. Plugin configinde bulunan local: kısmındaki ayar neyse - Normal olarak bu ayar(Default) en ayarındadır. - (örnek olarak: en) messages_en.properties dosyasının içerisini açın.
  3. Metin belgesinde ışınlanma, afk mesajları, warp mesajları vs. hepsi mevcuttur. Essentials mesajlarını dilediğiniz şekilde düzenleyin.
2. olarak spigot kullanıyorsan spigot.yml açordan kendine göre ayarla unknown command olması lazım yanlış bilgi vermiş olabilir. pek bilgili değilim. iyi günler eğer olursa lütfen yorum atarak bildirin.[DOUBLEPOST=1494701820,1494701084][/DOUBLEPOST]ışınlanma olmaz ise essentials içerisinde messange gibi bir dosya olucak notepadd veya kullandığın birşey ile açıp düzeltebilirsin.

Teşekkürler deniyeceğim olursa veya olmasa geri dönerim

Sorun çözülürse belirtiniz.

Teşekkür ederim çok sağol oldu :muzo:

Sorun çözüldüğüne göre konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl