Bulundu Yardım edin, yeter artık bir pluginer arıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abdullahözatatr

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
xRespectHD

Discord:

Abdullah#9783

En az 2 haftadır sunucu için uğraşıyorum her paketi deniyorum editliyorum yarım saat ama olmuyor resimlerdeki gibi güzel çıkmıyor paket lütfen bana yardımcı olacak birisi arıyorum paketi full editleyip sunucuyu hazırlayacak, lütfen.
2 sunucum var, birisi;
40 Kişilik 4GB RAM
ikincisi;
20 Kişilik 2GB RAM

40 kişilik olanı yapmayı düşünüyorum çok lazım olursa 20 kişiliği de kullanırız.
Ciddi yardım edecekler skypemi eklesinler, lütfen!

Ulan Yardım Ediyoruz Ban Saygı Desen YOK Senden Daha Bilgiliyim XNzaa Plugin Paketini Editlemeye Kalkışıyorsun Feather Board'ı UTF-8 Türkçe Yazıyorsun Fakat Başarısız Sonra Mobları Nasıl Kapıtcam Diye Yardım İstiyorsun İlk Önce Kendinden Büyüklerine Nasıl Konuşcağını Öğren Sonra Editlemeyi Öğren

Ekran Alıntısı.PNG

Ulan Yardım Ediyoruz Ban Saygı Desen YOK Senden Daha Bilgiliyim XNzaa Plugin Paketini Editlemeye Kalkışıyorsun Feather Board'ı UTF-8 Türkçe Yazıyorsun Fakat Başarısız Sonra Mobları Nasıl Kapıtcam Diye Yardım İstiyorsun İlk Önce Kendinden Büyüklerine Nasıl Konuşcağını Öğren Sonra Editlemeyi Öğren

Ekli dosyayı görüntüle 5938
Arada bende geziyorum aynısı oluyor :)

Abdullah sen editlemeye üşeniyorsun peki pluginer editledi eline verdi sonra ne olacak sorunsuzmu olacak açık olacak bug olacak pluginleri güncellicen Plugin sürümü uyuşmuyacak daha ne gördün ki :)

Arada bende geziyorum aynısı oluyor :)

Abdullah sen editlemeye üşeniyorsun peki pluginer editledi eline verdi sonra ne olacak sorunsuzmu olacak açık olacak bug olacak pluginleri güncellicen Plugin sürümü uyuşmuyacak daha ne gördün ki :)
Yapcak Birşey Yok Olduğu Gibi Bırak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl