DiggoBey
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Diggo
- Çağrı Göktuğ
Discord:
Diggo
Diggo
Konsol.Artz#5992
ölüm mesajlarını demiyorki giriş kısmını nasıl değiştirim diyorBuradaki eklentiyi kurun
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
on first join:
set join message to "&2[&a4&2] &a%player%"
wait 5 real seconds
send "&6&lSUNUCU &8» &eAramıza Hoşgeldin !" to player
on join:
set join message to "&2[&a+&2] &a%player%"
wait 5 real seconds
send "&6&lSUNUCU &8» &eAramıza Hoşgeldin !" to player
on quit:
set leave message to "&4[&c-&4] &c%player% "
İçerisinde giriş çıkış ölüm mesajları bulunuyor.ölüm mesajlarını demiyorki giriş kısmını nasıl değiştirim diyor
bunu kullan skript agaKod:on first join: set join message to "&2[&a4&2] &a%player%" wait 5 real seconds send "&6&lSUNUCU &8» &eAramıza Hoşgeldin !" to player on join: set join message to "&2[&a+&2] &a%player%" wait 5 real seconds send "&6&lSUNUCU &8» &eAramıza Hoşgeldin !" to player on quit: set leave message to "&4[&c-&4] &c%player% "
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
Buradaki eklentiyi kurun
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ölmüş mü bence tekrar bakın.Bu eklenti ölmüş hala kullanan mı var öneriyorsunuz yha :?
Ponçik Panda#6328
Essentilas plugin'in config'den düzenlenebilir.Arkadaşlar ben yeni server açtım ama şu baştaki jojned the game falan onları nasıl degistirebilirim gitmiyorlar yardım bekliyorum serverimi bu nedenden dolayi acamiyorum!
atomickill7
ByRegular#7539
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
Ölmüş mü bence tekrar bakın.
Unutmayın ki çoğu kullanıcı hala 1.8 de sunucu sahibi :)Aynen knk aynı kafadayım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!