Çözüldü YARDIM EDİN LUTFEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Recep Aykal

! Hyalur#7603
Elmaslar
6
Minecraft
Hyalur
X
rcpjk

Discord:

Hyalur#7603

İpeksi ile bir sp kırıyorum ama bir türlü kırmıyor gereken ipeksi seviyesi 1 diyor ama ne yaptıysam bir türlü olmuyor . Acil yardım lazım

Merhabalar ipeksi ile spawner kırınca gelmesi için hangi eklentiyi/skripti kullanmaktasınız? SilkSpawners adlı eklenti kullanılır genelde. silkspawners.drop yetkisini verdiğinizde çalışması gerekmekte.

Merhabalar ipeksi ile spawner kırınca gelmesi için hangi eklentiyi/skripti kullanmaktasınız? SilkSpawners adlı eklenti kullanılır genelde. silkspawners.drop yetkisini verdiğinizde çalışması gerekmekte.
Ben hem silkspawner hemde tornadospawner kullanıyorum her ikisindede ayarlar doğru silkspawners de ise permler ekli ama bir türlü olmuyor. Dün geceden beri uğraşıyorum ama çözülmüyor çıldırcam neredeyse.

Ben hem silkspawner hemde tornadospawner kullanıyorum her ikisindede ayarlar doğru silkspawners de ise permler ekli ama bir türlü olmuyor. Dün geceden beri uğraşıyorum ama çözülmüyor çıldırcam neredeyse.
aynanda hem tornado hem silkspawner kullanmayın, hatalara neden oluyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl