SPECTURE
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- ItsAuron
Discord:
SecretAuron
Selamlar! ben donutsmp tarzında fakat daha farklı ve özellikler olan gelişmiş bir smp sunucusu açmayı planlıyorum, fakat development hakkında pek bir bilgim yok, eğer development hakkında bilgisi olupda vds kiralayacak bütçesi olmayan olgun birisi var ise ben vdsi başlangıç olarak e5 16gb ram vds almayı planlıyorum ve gerekirse daha sonrasında yükselteceğim, fakat önce gelir kazanmamız lazım az da olsa vdsin bir kısmının parasını çıkartmam lazım yüksek meblalar cebimden karşılayamam :D eğer dediğim gibi ilgisi olan var ise yardımcı olabilecekseniz discord nickim secretauron bomba bir sunucu açacağımıza inanıyorum, amerikalılar 18k oynanıyorken biz neden o kadar oynanmayalım bizim neden bu kadar yüksek oynanan bir sunucumuz olmasın ki? değilmi? ben bu yola baş koydum, benimle birlikte bu yola baş koyacak birisi varsa bekliyorum. fakat öncelikle free bir hostda paketi yapıp daha sonrasında eğer gerçekten vds almaya değecek bir paket ortaya çıkar ise vdsi satın almayı planlıyorum. uzun zaman minecraftta yetkililik deneyimim oldu neredeyse bütün yetkilerde bulundum dolayısıyla minecrafttan anlayan birisiyim, fakat development kısmından anlamıyorum :D. birlikte güzel işler başarabileceğimize inanıyorum. şuanda max 3 ortak olmayı planlıyorum tercihim benimle birlikte 2 ortak olması ama eğer gerekirse şuanda neler gerekicek vdsden başka pek bir bilgim yok ondan dolayı kafamda 2 ortak olmayı planlıyorum gerekirse 3 e çıkarız ama 3 den yükseğe çıkmayı düşünmüyorum. detayları discord üzerinden konuşabiliriz.