D
Dead5124
Ziyaretçi
Thiccenings#0351
hmm teşekkürler ancak ben sadece 1.8 ile 1.16 istiyorum çünkü 1.12.2 de anarşi sunucuları olduğu için hileler gelişmiştir orda sunucumda hile olmasını istememSunucuya 1.8 Spigot yükledikten sonra ViaVersion eklentisini kur. Kurduktan sonra 1.8 Üstü sürümler sunucuna artık girebilirler.
Kullanacağın eklenti hangi sürümlerle girilip girilmemesini ayarlayabilirsin. 1.16.5le girsin ama 1.16.2 ile giremesin gibi wikisini bulursam bu konunun altına atacağım daha yararlı olur.hmm teşekkürler ancak ben sadece 1.8 ile 1.16 istiyorum çünkü 1.12.2 de anarşi sunucuları olduğu için hileler gelişmiştir orda sunucumda hile olmasını istemem
Malesef böyle bir durum yok, 1.8'e de bayağı bir hile var. 1.16.x sunucumuz var ancak bayağı bir hileli oyuncu da ağırlıyoruz bu sürümde giren. Hile korumanızı geliştirmenizi öneririm bunun yerine.hmm teşekkürler ancak ben sadece 1.8 ile 1.16 istiyorum çünkü 1.12.2 de anarşi sunucuları olduğu için hileler gelişmiştir orda sunucumda hile olmasını istemem
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!