Çözüldü Yardım Eder misiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buğra58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 827
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra58

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Merhaba Ben Bu Konuyla İlgili Bir Konu Açmıştım Lakin Ondan Sonra Araştırmalar Yaptım Ve Kafam Karıştı O yüzden Bir Daha Açıyorum 1.8.9 Skyblock mu yoksa 1.16.5 skyblock demiştim genel 1.16.5 dedi lakin ona göre bir işlemcili makine baktım pahalı 1.8.9 skyblock açmak daha mantıklı geldi başka insanlara sordum 1.8.9 dediler bir form okudum geneli 1.8.9 istiyor 1.16.5 bazı pc ler kaldırmıyor yazıyordu şimdi 1.8.9 skyblock açsam belli kitleye geldik den sonra 1.16.5 skyblock cevirsem daha mı iyi olur yoksa hem 1.8.9 hem 1.16.5 skyblock mu açıyım belli kitleden sonra yardım edermisiniz her şey tam lakin bir sürüm işine çözüm bulamadım güzel fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum

NOT : bir tane server 1.8.9 du +100 150 online vardı skyblock da 1.16.5 geçince 50 60 kişi kaldı biraz da bu kafa mı karıştırdı

Merhaba Ben Bu Konuyla İlgili Bir Konu Açmıştım Lakin Ondan Sonra Araştırmalar Yaptım Ve Kafam Karıştı O yüzden Bir Daha Açıyorum 1.8.9 Skyblock mu yoksa 1.16.5 skyblock demiştim genel 1.16.5 dedi lakin ona göre bir işlemcili makine baktım pahalı 1.8.9 skyblock açmak daha mantıklı geldi başka insanlara sordum 1.8.9 dediler bir form okudum geneli 1.8.9 istiyor 1.16.5 bazı pc ler kaldırmıyor yazıyordu şimdi 1.8.9 skyblock açsam belli kitleye geldik den sonra 1.16.5 skyblock cevirsem daha mı iyi olur yoksa hem 1.8.9 hem 1.16.5 skyblock mu açıyım belli kitleden sonra yardım edermisiniz her şey tam lakin bir sürüm işine çözüm bulamadım güzel fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum

NOT : bir tane server 1.8.9 du +100 150 online vardı skyblock da 1.16.5 geçince 50 60 kişi kaldı biraz da bu kafa mı karıştırdı
size bi önerim var bi sunucu acıcaksanız parayı kıymalısınız ki tutucak büyük ihtimalle sizin bütceniz az sunucu açıcaksanız 1000 tl yeterli 100 200 tl ile sunucu açılmaz bilginize %50 %50 ya tutucak ya tutmucak tutmaz sa moraliniz alt üst olur tutması için youtuberlere mc tr flama alabilirsiniz

size bi önerim var bi sunucu acıcaksanız parayı kıymalısınız ki tutucak büyük ihtimalle sizin bütceniz az sunucu açıcaksanız 1000 tl yeterli 100 200 tl ile sunucu açılmaz bilginize %50 %50 ya tutucak ya tutmucak tutmaz sa moraliniz alt üst olur tutması için youtuberlere mc tr flama alabilirsiniz
sürüm ne önerirsiniz

sürüm ne önerirsiniz
1.8 önermem fazla çünkü insanlar artık üst sürümleri önermekte önerim size yeterli paranız yok ise bu işe girişmeyin derim sunucu tutmaz ise motivasyonunuz düşer ve üzülürsünüz verdiginiz paraya

1.16.5 de kitleniz az olsa dahi has kitleniz olur, kolay kolay başka sunucuya gitmezler. Maddi olarak getirisinin daha fazla olacağını düşünüyorum.

1.8 sunucular çok klasikleştiği için çoğu insan 1.16 gibi yüksek sürümlere yöneliyorlar. 1.8 Yüksek oyuncuya sahip olan sunucular ise genelde ya bot oluyor ya da uzun zamandır açık olduğundan oyuncular tercih ediyor.

Bende diğer arkadaşlara katılıyorum sunucu açarken bütçeden kısarsanız kesinlikle sunucunun ömründen de kısmış olacaksınız bunu size tavsiye etmem kaliteli ve başarılı bir sunucu için en az bütçe 1000-1500 ₺ aralığında olmalı ki bu tutar en az miktarlar 1.8x açarsanız diğer 1.8x sunuculardan bir farkınız olmayacaktır bunun yanı sıra herkes 1.8x sunuculardan bıktı ve bu Türkiye Minecraft kitlesinin elimizden kayıp gitmesinin tek sebebi her eline 200-300 ₺ para geçen sunucu açtı artık oyuncu bile bulamaz oldu sunucular kalitenizi ortaya koyup bence ya 1.17x yada 1.18 yani güncel sürüme ait bir sunucu açmalısınız benim tavsiyem bu şekilde iyi forumlar umarım açıklayıcı olmuştur :)

Benim fikrim şöyleydi ilk başta makineyi alıcam pluginleri satın almicam kendim spigottan indiricem kendim sıfırdan yapmayı düşünüyorum hem ogretici olur reklami da 2 3 ay sonra yapıcam çünkü 1 2 ay sürer pluginleri yapmak zaten direk herşeyi satın almicam

Benim fikrim şöyleydi ilk başta makineyi alıcam pluginleri satın almicam kendim spigottan indiricem kendim sıfırdan yapmayı düşünüyorum hem ogretici olur reklami da 2 3 ay sonra yapıcam çünkü 1 2 ay sürer pluginleri yapmak zaten direk herşeyi satın almicam
eklentileri öğrenmelisin ama ilk önce hazır eklentilerin içine bakmalısın hiç bilgin yok ise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl