Çözüldü YARDIM EDECEK OLAN VARMI LÜTFEN :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AcemiMerve

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Arkadaşlar ben bi skyblock serveri açtım ve buna kit ekledim oyunculara gerekli permleride verdim fakat oyuncular kitleri spawnda alabiliyor adaya geçtiklerinde yetkiye sahip değilsin diyor, yardım edece güzel bi arkadaşımız varsa mutlu olurum :) :/

Arkadaşlar ben bi skyblock serveri açtım ve buna kit ekledim oyunculara gerekli permleride verdim fakat oyuncular kitleri spawnda alabiliyor adaya geçtiklerinde yetkiye sahip değilsin diyor, yardım edece güzel bi arkadaşımız varsa mutlu olurum :) :/
Verdiğin yetkililerin aynısını groupmanagarın dünyalarındada verirsen çözüm bulursun

groupmanager>worlds>world>groups.yml> den verebilirsin tüm dunyada geçer

group.yml den verdim fakat gene aynı hata bide group manager worlds dosyasında 3 adet dünya var hepsinemi vermem gerekiyor?

plugins>groupmanager>worlds>world>groups.yml tam bu bide dediğin olayın foto çekip atarmısın

bakın 3 tane dünya var yetkileri üçünedemi vermem gerekiyor

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    19,1 KB · Görüntüleme: 451
world de yap hepsinde olcak tır eger olmazsa 3 ündede yap.[DOUBLEPOST=1498178462,1498178430][/DOUBLEPOST]vip grubu ver mesela o 3 dunyaya nether ve end ede git kontrol et

deneyeceğim hemen dönerim[DOUBLEPOST=1498178754,1498178511][/DOUBLEPOST]Tamamdır sorun çözüldü hepinize çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl