Jimenezz
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 37
- Minecraft
- KamberSF
Ceko37#9713
Merhaba MC-TR'nin değerli üyeleri size ufak bir sorum olacak örneğin bir sunucuda bütün oyuncuları tek bir skin kullanmasını istiyorum bunu nasıl yaparım?
Alpho320#9202
veya;Tam Emin Değilim Ama Eğer SkinRestorer Eklentisini Kullanıyorsan
Cofige Gir
DefaultSkins Kısmında Bulunan names Kısmına Kullanmalarını İstediğin Skinin Adını Yaz Ve Kaydet ve Bütün Gruplardan Skin Değiştirme Yetkisini Alırsan Kimse Skin Değiştiremez
Options:
skinismi: Alex #Buraya istediğin skinin ismini yaz
on join:
execute console command "skin %player% {@skinismi}"
Konsol.Artz#5992
Tam Emin Değilim Ama Eğer SkinRestorer Eklentisini Kullanıyorsan
Cofige Gir
DefaultSkins Kısmında Bulunan names Kısmına Kullanmalarını İstediğin Skinin Adını Yaz Ve Kaydet ve Bütün Gruplardan Skin Değiştirme Yetkisini Alırsan Kimse Skin Değiştiremez
Yorumlarınız için teşekkürler ama SkinRestorer kullanmıyorum ve kullanmaya çalışınca ne skin değişiyor nede eklenti düzgün çalışıyor. :(
Konsol.Artz#5992
server bukkıtmı ?Yorumlarınız için teşekkürler ama SkinRestorer kullanmıyorum ve kullanmaya çalışınca ne skin değişiyor nede eklenti düzgün çalışıyor. :(
Tamam çözümü buldum çalışıyor şuan ama sadece ismi oluyor resim olmuyor mu ?server bukkıtmı ?
ve benım dedıgımı yapabılırsın
Konsol.Artz#5992
neyın resmi bırde olduysa en ıyı cevap verseneArkadaşlar peki illa isimi yazmamız gerekiyor bir skin resmi koysak olmuyor mu?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tamam çözümü buldum çalışıyor şuan ama sadece ismi oluyor resim olmuyor mu ?
Adaletli olmama gerekirse en işe yarar cevapı cemil37 verdiği için ona vereceğim.neyın resmi bırde olduysa en ıyı cevap versene
Konsol.Artz#5992
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!