Çözüldü [YARDIM] {Bloğa Sağ Click Yapınca Işınlanma}

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Obilux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.838
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Obilux

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
52
Evet Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi elidne Kırmızı gül birde Mavi Gül Olunca demir bloğa Sağ Tıklayınca belirli bir kodrinadta ışınlanmasını nasıl yapacaz daha yeni başladım skript işlerine pek bir fikrim yok 1 tane daha var mavi yün kırılınca title çıkması mavi takımın yünü kırıldı diye şimdiden teşekkür ederim.
:öp:

Kod:
on rightclick with blok ismi:
    targeted block is iron block
    teleport player to {asd}
command /ayarla:
    trigger:
        set {altin.lo} to location of player
Örnekdeki gibi kendin yapabilirsin.

Hocam Çok Teşekkür Ederim Skype Verirmisiniz Birşeyler Daha Soracamda

Hocam Çok Teşekkür Ederim Skype Verirmisiniz Birşeyler Daha Soracamda
Eyvallah ancak, skuniy den araştırarak kendiniz skript yazabilirsinz takıldığınız yerde forumdan yardımcı olayım.

Eyvallah ancak, skuniy den araştırarak kendiniz skript yazabilirsinz takıldığınız yerde forumdan yardımcı olayım.
Yapıyomda Ancak Daha Yeni Başladım Pek İyi Değilim Ancak Çalışmıyor Bir Tepki Yok Birde Bir Tabela Olcak Ona Basınca Mavi Takım Mavinin Basesine Kırmızı Takım Kırmızının Basesine Gitmesini İstiyorum Ve SpawnPoint Çekmesini İstiyorum Ölünce 5 Saniyelik Hayalet Gibi Dolaşmasını Körlük Olmasını İstiyorum Son Olarak Mavi Takım Var Mavi Takımın Oyuncuları Kendi Takım Arkadaşına Vurabiliyor Mavi Takım Sohbete Yazı Yazınca İsminin Mavi Olması Çok Teşekkürler

Edit:Foruma Bakamadım Biraz TEOG dan Dolayı
[DOUBLEPOST=1480006930,1479984085][/DOUBLEPOST]

Skype Verseniz Olmuyormu Hocam Cevap Yazmıyorsunuzda Burdan :D
[DOUBLEPOST=1480157267][/DOUBLEPOST]
Hocam Cevap Vermiyorsunuz Kaç Gündür Bekliyorum :(
[DOUBLEPOST=1482651981][/DOUBLEPOST]
Hala Cevap Yazmamaya Israrlısınız

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl